Harry Potter™ LEGO® A csörgőkígyó kunyhó és a fűzfavágó (76407)

Nincs értékelés
Márka: Lego
28 400 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

A Harry Potter™ LEGO® Guggoló kunyhó és fűzfavessző (76407 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hozd el a Harry Potter rajongókat a varázslat középpontjába a LEGO® Harry Potter A Csörgőkígyó kunyhó és a Fűzfavessző (76407) készlettel.

2 ikonikus helyszín 1 készletben
Ez az akciódús készlet a Harry Potter filmsorozat 2 kedvenc helyszínét egyesíti: A Púpos kunyhót és a Fűzfavesszőt. A kis boszorkányok, varázslók és muglik újra eljátszhatják a Harry Potter és az azkabani fogoly híres jeleneteit, és számtalan varázslatos kalandot élhetnek át 6 ikonikus karaktert ábrázoló minifigura társaságában: Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley, Sirius Black, Peter Pettigrew és Remus Lupin. A modell számos lenyűgöző funkciót kínál. A fűzfacsaró forog, ágai segítségével pedig le tudja ütni és fel tudja kaparni a minifigurákat. Amikor a felhők mögötti égbolton a hold elér a teliholdat, Lupin professzor vérfarkassá változik. Aztán ott van a varázslatos, ingyenes, oktatóanyagokkal ellátott LEGO alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy építés közben nagyítsák és forgassák a modellt.

  • 2 klasszikus filmes helyszín - a Harry Potter rajongók a LEGO® Harry Potter kunyhó és a Fűzfavessző (76407) segítségével a varázslat szívébe utazhatnak.
  • Ikonikus minifigurák - Harry Potter™, Hermione Granger, Ron Weasley™, Sirius Black™, Peter Pettigrew és Remus Lupin. A gyerekek ezeken kívül 4 véletlenszerűen gyűjthető varázskártyát (összesen 16 darab) is élvezhetnek.
  • Mágikus elemek - A Fűzfavágó pörög, és ágait arra használja, hogy ledöntse és felkapja a minifigurákat. Amikor a felhők mögötti égbolton a hold eléri a teliholdat, Lupin professzor vérfarkassá alakul át
  • Jutalmazd meg a Harry Potter-rajongókat - ajándékozd meg ezt a varázslatos készletet 9 éves és idősebb boszorkányoknak, varázslóknak vagy mugliknak.
  • Eredeti design - a Horkoló kunyhó 24 cm magas, 14 cm széles és 10 cm mély, a Fűzfavessző pedig 17 cm magas.
  • Magával ragadó építési élmény - az ingyenes LEGO® alkalmazás az útmutatóval lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy építés közben többféleképpen nézzék, nagyítsák és forgassák a modellt.
  • Még több varázslatos szórakozás - a LEGO® Harry Potter™ készletek széles választéka minden kis varázslónak, boszorkánynak és muglinak elhozza kedvenc karaktereit, ismerős helyeit és a filmsorozaton alapuló varázslatos kalandok sokaságát.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és könnyen összeilleszthetők és szétválaszthatók.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összezúzzák, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: