Gabby babaháza LEGO® Gabby varázsháza (10788)

Nincs értékelés
Márka: Lego
25 770 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

Gabby babaháza A LEGO® Gabby varázsháza (10788 ) 4 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Gaby varázsháza (10788) tetőtől talpig tele van tevékenységekkel és szórakozással 4 éves kortól. A DreamWorks animációs sorozat rajongóinak kedveskedj egy saját 8 szobás házzal.

Minden emeleten sok felfedezni való
Gaby varázsháza 8 színes szobával rendelkezik, amelyeket egy csúszó lift köt össze. Minden szobában rengeteg tevékenység várja a gyerekeket. Például süthetnek a konyhában, csúszdázhatnak a játszószobában, alkothatnak a művészeti szobában, zongorázhatnak a zeneszobában, pihenhetnek a fürdőszobában, szundikálhatnak a hálószobában, vagy felmehetnek a tetőre, hogy a forgó táncparketten bulizzanak. A gyerekek a sorozat 4 kedvenc szereplőjével, Gabyval, Panda Manccsal, Cake-csel és Fish-csel fognak társulni. A LEGO Builder alkalmazás intuitív eszközöket tartalmaz a modell nagyításához és forgatásához. A kezdő tégla biztosítja, hogy a gyerekek azonnal belevághassanak az építésbe.

Szórakozás az egész családnak
A 4 éves kortól használható építőkockák remek lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építés szórakozását és fejlődési mérföldköveit utódaikkal.

  • Vidám ház 8 szobával - A DreamWorks Animation sorozat 4 éves és idősebb rajongói a LEGO® (10788) Gaby varázslatos háza építőszett segítségével saját maguk is felfedezhetik a házat, kedvenc karaktereivel és hiteles kiegészítőivel.
  • 4 ikonikus karakter - A gyerekek jól fognak szórakozni a Gaby minifigurával és a Panda Mancs, a Hal és a Torta figurákkal.
  • Hiteles kiegészítők - A készlet tartalmaz banánt, cseresznyét, süteményt, csészét, tálat, üveget, ollót, ecsetet, palettát, fésűt, samponos flakont, könyvet, virágot, mikrofont, gitárt, szaxofont és még sok mást.
  • Rengeteg felfedeznivaló - A gyerekek süthetnek a konyhában, csúszdázhatnak a játszószobában, alkothatnak a művészeti szobában, hangszeren játszhatnak a zeneszobában, pihenhetnek a fürdőszobában, szundikálhatnak a hálószobában vagy partit rendezhetnek a háztetőn.
  • Ajándék a Gaby-rajongóknak - A kezdő kockával és az egyszerű építőkockákkal a Gaby varázsháza sorozatot kedvelő gyerekek fontos készségeket fejleszthetnek és végtelen fantáziadús játékban gyönyörködhetnek
  • Szórakozás egészen a tetőig - A ház több mint 34 cm magas, 31 cm széles és 9 cm mélységű.
  • Szórakoztató építési útmutató - A nyomtatott képi útmutató minden egyes építési lépés célját bemutatja, a LEGO® Builder alkalmazás pedig digitális zoomolási és forgatási funkciót kínál, így a gyerekek építés közben is megtekinthetik a modelljüket.
  • Még több szórakozás - A LEGO® 4+ építőkockák széles választéka megnyitja az utat a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és lehetővé teszik a könnyű összeillesztést.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: