Gabby babaháza LEGO® Kerti parti tündérmacskák (10787)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 250 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Gabby's Dollhouse LEGO® Garden Party Tündérmacskák (10787 ) 4 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Vidd el a Gaby elvarázsolt faháza rajongóit (4 éves kortól) egy mókával, barátokkal és végtelen játékkal teli varázslatos helyre a LEGO® (10787) Tündérmacska kerti partival.

Kalandos faház építő
Gaby, Panda Mancs és Tündérmacska a népszerű sorozatból teáznak a faházban, ahol Tündérmacskának ágya és epres finomságai vannak. A kis kertészek virágokat nevelhetnek, és játszhatnak a barátaikkal a csúszdán, a hintán és a körhintán. Az olyan kiegészítők, mint az alma, a kerti locsolókanna, a teáskannák, a csészék és a pillangók fantáziadús szerepjátékra ösztönzik a gyerekeket. A színes mesekönyv építési útmutatót tartalmaz, a digitális LEGO Builder alkalmazás pedig intuitív eszközöket tartalmaz a modell nagyításához és forgatásához. Mint minden LEGO 4+ készlethez, egy kezdő tégla is jár hozzá, hogy a gyerekek azonnal belevághassanak az építkezésbe.

Szórakozás az egész családnak
A 4+ korú gyerekeknek szánt készletek tökéletes lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építés örömét utódaikkal: akár régóta rajonganak a LEGO modellekért, akár csak most ismerkednek a tégláinkkal.

  • A Varázslatos kert - LEGO® építőkockák (10787) A Tündérmacska kerti parti a 4 éves és annál idősebb gyerekeket egy varázslatos helyre kalauzolja, ahol a DreamWorks Animation Gaby varázsháza című film kedvenc szereplői laknak.
  • Ikonikus karakterek - Tartalmaz egy Gaby, a mini panda figurát, egy Panda Mancs és egy Tündérmacska figurát, valamint egy megépíthető faházat ágyazással és finomságokkal, valamint egy kertet csúszdával, hintával és körhintával.
  • Tevékenységek és kalandok - A gyerekek a barátaikkal együtt virágokat locsolnak és hagyják nőni, hintáznak a hintán, a körhintán és a csúszdán, és teáznak a faházban.
  • Kerti ajándék gyerekeknek - A sokoldalú LEGO® építőkészlet 4 éves kortól kezdő téglákkal és egyszerű építőkockákkal szórakoztató módon fejleszti a fontos készségeket, és bevezeti a gyerekeket a kreatív építkezésbe.
  • Akciódús szórakozás a kertben - A faház és a csúszda magassága több mint 13 cm, szélessége 17 cm, mélysége pedig 11 cm.
  • Szórakoztató építési útmutató - A nyomtatott képi útmutató minden egyes építési lépés célját bemutatja, a LEGO® Builder alkalmazás pedig digitális zoom és forgatás funkciót kínál, így a gyerekek építés közben is megtekinthetik a modelljüket.
  • Még több szórakozás - A LEGO® 4+ építőkockák széles választéka megnyitja az utat a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és lehetővé teszik a könnyű összeillesztést.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: