Super Mario™ LEGO® LEGO® Big Bad Island bővítő készlet (71412)

Nincs értékelés
Márka: Lego
15 420 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Super Mario™ LEGO® A nagy gonosz szigete - Bővítő készlet (71412 ), 7 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Építsd meg a Nagy Rossz szigetét ezzel a LEGO® Super Mario™ (71412) bővítő készlettel, amelyben a Nagy Rossz karakterei szerepelnek. A készlet 3 LEGO Super Mario figurát tartalmaz, amelyek 2022 augusztusában újdonságnak számítanak: Iggy, Big Koopa Troopa és Big Goomba (valamint egy normál méretű Goomba). Minden figurához tartozik egy bemutatóalap, amely a LEGO® Mario, LEGO® Luigi vagy LEGO® Peach™ figurákkal (nem része a készletnek) interaktív játékszintek kialakításához is használható. További szórakoztató funkciók közé tartozik egy rejtett akciókocka egy kérdőjellel, amely különböző jutalmakat kínál, egy kilövő, amellyel egy nagy Goomba lőhető a levegőbe, és egy Iggy hinta. (Megjegyzés: A teljes játékélményhez a 71360, 71387 vagy 71403 Starter Set szükséges.)

Companion App
Ez a készlet nagyszerű ajándék 7 éves és idősebb gyerekeknek. A LEGO® Super Mario™ alkalmazás építési útmutatókat és rengeteg más inspiráló tartalmat kínál a még kreatívabb játékélmény érdekében.

Gyűjthető modellek
A moduláris LEGO Super Mario kezdő- és bővítő készletek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy létrehozzák, bővítsék és újraépítsék saját egyedi játékszintjeiket, ahol a játékosok feladata a digitális érmék gyűjtése.

  • Móka a Gonosz-szigeten - Ezzel a felnagyított, gyűjthető figurákat tartalmazó készlettel (71412) a rajongók új kihívásokkal és akadályokkal bővíthetik LEGO® Super Mario™ világukat.
  • 4 LEGO® Super Mario™ figura - Iggy, Big Goomba, Big Koopa Troopa és Goomba. Minden figurához tartozik egy bemutató alap, amely az interaktív játékszintekhez is használható
  • Szórakoztató játékelemek - egy kilövő, amellyel Big Goomba a levegőbe emelkedhet, egy lengő akadály Iggyvel és egy rejtett akciókocka egy kérdőjellel, amely Super Star-erőt, érméket vagy extra időt biztosít.
  • Starter Set bővítés - a teljes interaktív játékélményhez rendelkezned kell az egyik kezdő készlettel (71360 a LEGO® Mario-val, 71387 a LEGO® Luigi-val vagy 71403 a LEGO® Peach™-el).
  • Ajándék 7 éves kortól - a 354 darabos készlet szórakoztató ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra azoknak a gyerekeknek, akik rendelkeznek a kezdő készlettel.
  • Újrarendezheted és kombinálhatod - az alap elrendezés 14 cm magas, 35 cm széles és 16 cm mély. Ez a moduláris készlet kombinálható a LEGO® Super Mario™ sorozat más készleteivel is.
  • Kiegészítő alkalmazás - a LEGO® Super Mario™ alkalmazás építési utasításokat és rengeteg más inspiráló tartalmat kínál A kompatibilis Android és iOS eszközök listája a LEGO.cz/devicecheck oldalon található.
  • Korlátlan kreatív lehetőségek - a LEGO® Super Mario™ gyűjtőkészletek a Super Mario™ videojátékok kedvenc karaktereit a való világba varázsolják, és a rajongóknak végtelen számú lehetőséget kínálnak saját szintek létrehozására.
  • Prémium minőség - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így könnyen összeilleszthetők, egységesek, kompatibilisek és mindig jól tarthatók.
  • Első a biztonság - A LEGO® téglákat a földre dobják, összetörik, elforgatják, felmelegítik és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
Licenc: Super Mario

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: