Harry Potter™ LEGO® Expecto Patronum (76414)

Nincs értékelés
Márka: Lego
22 450 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A Harry Potter™ LEGO® Expecto Patronum (76414 ) a Lego-tól 14 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Építs és építsd újra, hogy megvédd magad az Agymenők ellen - a LEGO® Harry Potter™ Expecto Patronum 2 az 1-ben kiállítási készlet (76414) 14 éves és idősebb építőknek. Tartalmaz téglákat a Harry Potter Patronus vagy a Remus Lupin professzor Farkas Patronus megépítéséhez. Mindkét modell áttetsző, világoskék színű darabokból áll össze a varázslatos hatás érdekében, állítható lábakkal és beépített bemutatóalappal, díszítőelemekkel és egy minifigura számára kialakított hellyel.

Építsd, építsd újra és mutasd meg
Ez a Harry Potter-rajongóknak szánt inspiráló készlet egy Remus Lupin minifigurát és Harry Potter-pálcákat tartalmaz, 2023 júniusától elérhető új, különleges LEGO-darabokkal, amelyek a varázslat hatását ábrázolják.

Az építés új módja
A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti Önt és gyermekét az építési kalandokon, eszközöket biztosít a 3D modellek nagyításához és forgatásához, az építkezések mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.

  • LEGO® Harry Potter™ Expecto Patronum (76414) - 2 az 1-ben kiállításépítő - Választhatsz, hogy egy Harry Potterhez tartozó szarvas alakú patrónust vagy egy Remus Lupin professzorhoz tartozó farkas alakú patrónust építesz.
  • 2 LEGO® minifigura - Remus Lupin és Harry Potter™ pálcával. A varázspálcákhoz LEGO darabokat is csatolhatsz, hogy ábrázolják a varázslatot.
  • Szarvas patrónus - Tartalmaz fekvő lábakat, áttetsző világoskék darabokat a kísérteties hatás érdekében, valamint egy beépített bemutató alapot dekoratív elemekkel és helyet egy Harry Potter minifigurának.
  • Alakítsd át farkas alakú patrónussá - Ugyanazokból a blokkokból építhetsz egy farkas alakú fekvő patrónust és egy Remus Lupin minifigurával ellátott bemutatóalapot.
  • Ajándék 14 éves kortól - Ajándékozd ezt a 754 darabból álló LEGO® modellt Harry Potter és a varázslat világának rajongóinak születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más ajándéknak.
  • Kiállításra tervezve - Az építhető szarvas patrónus több mint 29 cm magas, 22 cm hosszú és 11 cm széles.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol nagyíthatod és forgathatod a 3D-s modelleket, nyomon követheted a haladást és elmentheted az építéseidet.
  • Egy kiterjedt termékcsalád része - A LEGO® Harry Potter™ építőszettekkel minden fiatal varázsló, boszorkány és mugli újrajátszhatja az ikonikus jeleneteket, kitalálhatja saját kalandjait és gyönyörű modelleket építhet.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglák megfelelnek az iparág legmagasabb minőségi szabványainak, így kompatibilisek, és lehetővé teszik a könnyű és erős összeillesztést.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, felmelegítjük és elemezzük, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: