Sonic the Hedgehog™ LEGO® Sonic vs. Dr. Eggman halálos tojása robot (76993)

Nincs értékelés
Márka: Lego
20 870 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Sonic the Hedgehog™ LEGO® Sonic vs. Dr. Eggman halálos tojása robot (76993 ) 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76993) Sonic vs. Dr. Eggman Haláltojás robotja LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76993) játékban a gyerekek 8 éves kortól csatlakoznak Sonichoz egy mentőakcióban. Sonic főellensége, Dr. Eggman és segítője, Cubot állatokat raboltak el, hogy felhasználják őket találmányaikhoz. A gyerekek kilőhetik Sonic Speed Sphere-jét, hogy legyőzzék Dr. Eggmant, majd felfedezhetik a kutatóállomást, hogy titkos információkat szerezzenek a következő találkozáshoz.

Gyors akciójáték
A gyerekek a Speed Sphere és a kilövő segítségével navigálhatnak a rámpán és a tüskék között. A Haláltojás robotnak van egy kivehető állatkapszulája, amelyet Dr. Eggman a meghajtáshoz használ. Az állatokat ki lehet lökni és meg lehet menteni, amikor Sonic közvetlenül Dr. Eggmanre csapódik a Speed Sphere-rel.

További játéklehetőségek
Dinamikus akciódús szórakozás találkozik a kreatív játékkal a LEGO Sonic the Hedgehog™ készletekben. A Kék Maszat rajongói imádni fogják a Sonic népszerű kalandjai által inspirált jelenetek megalkotását. És amikor eljön a változatosság ideje, a gyerekek élvezhetik a fantáziadús játékot, miközben Sonic állati barátairól gondoskodnak.

  • Akciódús játék a kis Sonic-rajongóknak - Inspiráld a gyerekeket Dr. Eggman legyőzésére ezzel a LEGO® Sonic the Hedgehog™ (76993) Sonic vs. Dr. Eggman Halálos tojás robotja készlettel 8 éves kortól.
  • 6 figura és tartozékok - A készlet 6 figurát, Sonic Speed Sphere-jét és kilövőjét, valamint a kreatív játékhoz szükséges kiegészítőket tartalmazza.
  • Egy játékkal teli világ - A gyerekek élvezni fogják a gyors, akciódús játékot a Dr. Eggman robotjával vívott csatában. Aztán kitalálhatják saját fantáziadús történeteiket, miközben Sonic állatbarátairól gondoskodnak.
  • Ajándék Sonic-rajongóknak és videojáték-játékosoknak - Ez a LEGO® Sonic the Hedgehog™ készlet szórakoztató ajándék születésnapra, karácsonyra vagy egyszerűen csak 8 éves és idősebb gyerekeknek, akik szeretik a vicces karaktereket és a fantáziadús játékot.
  • Méretek - A robot magassága több mint 15 cm, szélessége 13 cm, mélysége pedig 9 cm
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a gyereket az építési kalandokon, és eszközöket kínál a 3D modellek nagyításához és forgatásához, az építőelemek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Kreatív játék Sonic-kal - Gyors, akciódús szórakozás és fantáziadús játék a LEGO® Sonic the Hedgehog™ építőkockákkal.
  • Minőségi termék - 1958 óta minden LEGO® tégla megfelel a szigorú ipari szabványoknak, így egységesek, kompatibilisek és garantálják a szórakoztató játékot.
  • Biztonság mindenek felett - A LEGO® téglákat és darabokat a földre dobjuk, melegítjük, összezúzzuk, csavarjuk és elemezzük őket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: