Star Wars™ LEGO® Yoda Jedi vadászgép (75360)

Nincs értékelés
Márka: Lego
10 570 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Star Wars™ LEGO® Yoda Jedi vadász (75360 ) 8 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A gyerekek egy messzi-messzi galaxisba utazhatnak 2 kedvenc Star Wars™ karakterükkel és ezzel a részletes LEGO® (75360) Yoda Jedi Fighter téglamodellel. Van egy csuklós pilótafülke a Yoda mester figurának, hely R2-D2 figurának, 2 rugós katapult és állítható szárnyak a repüléshez és a leszálláshoz.

A New Way to Build
A LEGO Builder oktató alkalmazással extra adag szórakozást adhat a gyerekek kreatív élményéhez, amely interaktív eszközöket ad nekik a modellek nagyításához és forgatásához. Habozás nélkül építkezni fognak.

Ajándék minden alkalomra
Ez a készlet a Star Wars: Clone Wars sorozat rajongóinak 8 éves kortól nagyszerű ajándék, és a LEGO Star Wars készletek széles választékának része, amely minden korosztály Star Wars-rajongóját felvillanyozza.

  • Építhető vadászgép (75360) - A Star Wars: Klónok háborúja sorozat alapján készült Yoda Jedi vadászgépének LEGO® téglából épített modelljével a gyerekek szórakoztató küldetésekre indulhatnak.
  • 2 ikonikus Star Wars™ figura - LEGO® Yoda mester fénykardos minifigura és R2-D2 LEGO droid figura.
  • Akciódús játékra készült - A vadászgépnek van egy nyitható pilótafülkéje a minifigurának, hely R2-D2-nek, 2 rugós katapult és állítható szárnyak a repülési és támadási módhoz.
  • Nagyszerű ajándék 8 éves kortól - Ez a 253 darabos LEGO® készlet remek karácsonyi, születésnapi vagy egyéb ajándék a Star Wars: The Clone Wars sorozat fiatal rajongói számára.
  • Építéshez és játékhoz - Yoda Jedi vadászának magassága több mint 7 cm, hossza 13 cm, szélessége pedig 16 cm.
  • Interaktív digitális építés - A LEGO® Builder alkalmazással a gyerekek zoomolhatnak és forgathatják az építőkockákat, hogy munka közben megjelenítsék a tényleges építés digitális változatát.
  • Gyűjthető építőkockák minden korosztály számára - A LEGO® Star Wars™ építőkockák segítségével a Star Wars-saga gyerekei és felnőtt rajongói felidézhetik az ikonikus jeleneteket, megalkothatják saját akciódús kalandjaikat, vagy kiállíthatják az építhető modelleket.
  • Kiváló minőség - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú ipari minőségi szabványoknak, így könnyen és biztonságosan összeállíthatók masszív modellekké.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobjuk, összetörjük, csavarjuk, melegítjük és gondosan elemezzük őket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: