Disney™ LEGO® Asha a Rózsák városában (43223)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 340 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Asha in Rosas (43223 ) a Lego-tól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a 6 éves és annál idősebb gyerekeket és Disney-rajongókat, hogy kívánjanak - és tegyék őket boldoggá a LEGO® Disney (43223) Asha a Rózsák városában című LEGO® Disney (43223) játékkal, amelyet a Walt Disney Animation A kívánság című filmje ihletett. A készlet tartalmaz egy piacteret lépcsővel és erkéllyel, egy hátsó szobát asztallal, egy kocsit, egy LEGO® ǀ Disney minifürdőt és 2 LEGO ǀ Disney figurát. Az építőkészlet segít erősíteni a gyerekek önbizalmát, és kreativitásra ösztönzi őket a mesélés és a játék során. A sorozat más készleteivel (43224 és 43231, külön megvásárolható) is kombinálható, így még több játéklehetőséget kínál. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építéseket és nyomon követhetik a haladást.

Szeretem a történetet
A készlet 3 karaktert tartalmaz - Asha, a kecskéje, Valentino és Star -, hogy a gyerekeket fantáziadús játékra és Rosas városának felfedezésére ösztönözze. Támogasd gyermeked kreatív szenvedélyét és a varázslatos történetek iránti szeretetét, és adj nekik egy készletet, amely remek születésnapi ajándék lehet.

  • Ajándékozd a LEGO® ǀ Disney (43223) Asha in the City of Rosas-t a Disney történetek rajongójának és a 6 éves és idősebb kis kalandoroknak, mint a képzelőerőt serkentő ajándékot.
  • Mindennapi játék - A készlet tartalmaz egy piacteret dupla ajtóval, egy lépcsőt, egy hátsó szobát asztallal, egy erkélyt, egy zászlós kocsit és rengeteg kiegészítőt a kreatív játékhoz.
  • Vicces karakterek - Van egy mini LEGO® ǀ Disney Asha baba és LEGO ǀ Disney Valentino és Star figurák. A készletet a Walt Disney Animation hamarosan megjelenő Kívánságok című filmje ihlette, és a Rózsák piacterén kalandozhatsz vele.
  • Szórakoztató ajándék 6 éves kortól - ez a készlet beindítja a fiatal Disney-rajongók fantáziáját, akik fantasztikus kalandokat élhetnek át vele
  • Történetek várnak rád - A piactér több mint 12 cm magas, 17 cm széles és 11 cm mély, és több órányi fantáziadús mesélést és játékot biztosít majd számodra
  • Még több játéklehetőség - Még több móka vár a kis mesemondókra, ha ezt a LEGO® készletet más készletekkel (43224 és 43231 - külön megvásárolható) kombinálják, hogy megépítsék saját Rózsák királyságát.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Készségfejlesztés - Ez a LEGO® ǀ Disney mini panellel és 2 LEGO ǀ Disney figurával ellátott építőkészlet kreatív játékra ösztönöz, és szórakoztató módon támogatja a fontos készségek fejlődését.
  • Kompromisszumok nélküli minőség - 1958 óta a LEGO® darabok megfelelnek a szigorú szabványoknak, és lehetővé teszik a következetes összeillesztést.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összezúzzák, kicsavarják és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: