Technic LEGO® Mars Exploration Rover (42180)

Nincs értékelés
Márka: Lego
50 500 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A LEGO® Mars Exploration Rover (42180) egy LEGO® Technic építőkészlet, amely 11 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Inspiráld a 11 éves és idősebb gyerekeket a LEGO® Technic (42180) legénységgel felszerelt Mars Exploration Roverrel, hogy többet tudjanak meg a Marsra induló küldetésekről. Ez a kifinomult készlet tele van valósághű funkciókkal a kis felfedezők számára. A modell szétszedhető, hogy feltáruljon a raktér. A gyerekek kipróbálhatják a felfüggesztést, és a megfelelő pozícióba kormányozhatják a rovert. Ezután egy daru segítségével felemelik a robotjárművet, a szerszámokat és az üzemanyagreaktort. A legénység lakóterében ülések, zuhanyzó, WC, futópad és hűtőszekrény található. A járműben van egy működő lift, újrahasznosító és mintatartályok, valamint gáz- és víztartályok is.

A készlet tartalmaz egy speciális légzsilip elemet, amellyel a gyerekek összekapcsolhatják ezt a modellt más LEGO űrkészletekkel (külön megvásárolható), hogy még több űrkalandot élhessenek át. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik az építőelemeket és nyomon követhetik a haladást.

  • A Mars Exploration Vehicle 11 éves és idősebb lányoknak és fiúknak - A LEGO® Technic Mars Exploration Vehicle tele van valósághű elemekkel, hogy a gyerekek játszva tanulhassanak.
  • Űrjáték sok funkcióval - Van kihajtható raktér, felfüggesztés, mozgó daru, lift, generátor, jelzőfények, robotrover, lakótér és pilótafülke.
  • Össze- és kihajtható rover - A rover modellnek van egy kompakt módja szállítás közben és egy kihajtott módja a rakomány mozgatásához
  • Tudományos kiegészítők - Az űrkészlet valódi űrhajósok által használt műszerek és gázpalackok után tervezett kiegészítőkkel büszkélkedhet.
  • Űrtémájú ajándék a NASA-t szerető gyerekeknek - A készlet kreatív ajándék a 11 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretik a szórakoztató űrjátékokat.
  • Más modellekhez csatlakoztatható légzsilip - A készlet tartalmaz egy speciális űrlégzsilipet, amelyet a gyerekek más LEGO® űrkészletekhez (külön megvásárolható) csatlakoztathatnak a következő kalandjukhoz.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Méretek - A készlet 1599 darabból áll, és egy olyan modellt tartalmaz, amely kibontva több mint 23 cm magas, 44 cm hosszú és 21 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: