Disney™ LEGO® Asha háza (43231)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 180 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A Disney™ LEGO® Ashina házikója (43231 ) 7 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Varázsold el a 7 éves és annál idősebb gyerekeket Asha házának modelljével a hamarosan megjelenő Walt Disney animációs filmből, a Kívánságok című LEGO® Disney (43231) Asha házikóból. Tartalmaz egy kétszintes, kinyitható házat csuklós illesztésekkel, egy tortaasztalt mosolygós arccal, füzetszekrényeket, kanalat és villát, valamint egy emeleti szobát ággyal és kandallóval. Kívánságkút és sok más játékkiegészítő is található benne. Kombináld a készletet a LEGO ǀ Disney termékcsalád más készleteivel (43223 és 43224, külön megvásárolható), és élvezd a még több játéklehetőséget. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Ott 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik a készleteket és nyomon követhetik a haladást.

Egyedi kunyhó és karakterek
A készlet 4 karaktert tartalmaz - Asha, az anyukája Sakina, Sabino nagypapa és Star -, és a gyerekek felfedezhetik a kunyhót, ami szerepjátékra ösztönöz. A készlet remek ajándék a varázslást szerető gyerekeknek, akik bárhová magukkal vihetik.

  • Játékinspiráció - LEGO® ǀ Disney (43231) Ashina házikója nagyszerű ajándék a Disney-filmek rajongóinak és a varázslatot szerető 7 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Mi van a dobozban - A dobozban egy kétszintes, kerek padlós házikót találsz a Walt Disney Animation Kívánságok című filmje alapján, kívánságkúttal, konyhával, szobával és rengeteg mesélésre inspiráló kiegészítővel.
  • Egyedi karakterek - Ez a készlet korlátlan játéklehetőséget kínál a barátokkal való közös játékhoz, és tartalmazza a LEGO® ǀ Disney minibabákat, Asha-t, Sakina-t és Sabina-t, valamint egy LEGO ǀ Disney Stars figurát.
  • Ajándék 7 éves kortól - A Disney-filmek rajongói és a fantáziával teli történeteket kedvelő gyerekek egy olyan kalandkészletnek örülhetnek, amely teljesen új szintre emeli a játékukat.
  • Játékra és kiállításra - A nyitott kunyhó több mint 13 cm magas, 22 cm széles és 13 cm mély, így felfedezheted a szobákat, és mesélésre inspirálódhatsz.
  • Még több játéklehetőség - Még több móka és történet vár a kis mesemondókra, ha ezt a LEGO® készletet a sorozat többi készletével (43223 és 43224 - külön megvásárolható) kombinálják, hogy megépítsék saját Rózsák királyságát.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Készségfejlesztés - A 3 LEGO® ǀ Disney minibabával, egy LEGO ǀ Disney Stars figurával és egy nyitható házikó modellel ez a szórakoztató Disney mese témájú építőkészlet kreatív játékra ösztönöz, és hozzájárul a fontos készségek fejlesztéséhez.
  • Kompromisszumok nélküli minőség - 1958 óta a LEGO® darabok megfelelnek a szigorú szabványoknak, és lehetővé teszik a következetes összeillesztést.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy ez a Disney Wishes kastély készlet megfeleljen a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: