Technic LEGO® NEOM McLaren Formula E versenyautó (42169)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 190 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A LEGO® NEOM McLaren Formula E versenyautó (42169 ) 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb gyerekek a LEGO® Technic (42169) NEOM McLaren Formula E versenyautóval felfedezhetik a Formula E csapat versenyzői világát. A fiúk és a lányok egyaránt élvezhetik a gazdagító építési projektet, majd kipróbálhatják a McLaren modellautójukat a csodálatos kettős felhúzási funkcióval, hogy akcióba lendüljön. A modell kormányzás funkcióval is rendelkezik, így a gyerekek beállíthatják a haladási irányt, és elképzelhetik, hogy a McLaren csapatával versenyeznek. Ez a nagyszerű LEGO készlet remek ajándék a járműveket és versenyautókat kedvelő gyerekeknek.

A LEGO Technic készlet valósághű részletekkel büszkélkedhet, és a fiatal építőket közérthető módon vezeti be a technológiába. A LEGO Builder alkalmazás végigvezeti a gyerekeket egy intuitív építési kalandon. Lehetővé teszi számukra a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, az építmények mentését és a haladás nyomon követését.

  • NEOM McLaren Formula E autó felhúzható motorral - Ezzel a 9 éves és idősebb gyerekeknek szánt építő készlettel a kis autóversenyzők megépíthetik saját felhúzható motorral ellátott versenyautójukat.
  • Őrült móka - A McLaren modellautó kettős felhúzható funkcióval büszkélkedhet, hogy a gyerekek akcióba lendüljenek a top motorsport versenyek során.
  • Vezetheted az autót - A gyerekek órákon át élvezhetik a kreatív játékot a LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E versenyautóval, és a kormányzás funkcióval irányíthatják az autó kerekeit.
  • Versenyautó 9 éves kortól - Ez a modell elragadó ajándék a járműveket és építőkockákat kedvelő gyerekeknek.
  • Bevezetés a mérnöki tudományok világába - A LEGO® Technic modellek valósághű mechanizmusokkal és mozgásfunkciókkal vezetik be a fiatal építőket a mérnöki tudományok világába.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a fiatal építőket a kreatív kalandon, eszközöket biztosítva a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Méretek - A készlet 452 darabból áll, a modell több mint 6 cm magas, 31 cm hosszú és 12 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: