Disney™ LEGO® Elsa és a Jégkirályság finomságai (43234)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 020 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Elsa és a Jégkirályság finomságai (43234 ) a Legótól 5 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Varázsold el a Disney-rajongókat és az 5 éves és idősebb gyerekeket a LEGO® ǀ Disney Jégkirályság (43234) Elsa és a Jégkirályság finomságai játékkal. A készlet tartalmaz egy mobil fagylaltos standot fagylaltkészítővel, 2 fagylaltkelyhet, 2 jégkrémet és más inspiráló elemeket. Van még egy mini LEGO ǀ Disney Elsa baba és egy LEGO ǀ Disney hóember figura, hogy a játék azonnal elkezdődjön, valamint 2 gyűjthető gyűrű cserélhető díszekkel.

Ez a megnyerő készlet a kreatív mesélésen keresztül segíti a gyerekek önbecsülésének fejlesztését, és elősegíti a fantasztikus történetek iránti szeretetüket. Tökéletes a mindennapi szórakoztató játékhoz, és kombinálható a LEGO termékcsalád más készleteivel (külön megvásárolható) a még nagyobb adag szórakozásért. Élvezd az egyszerű és intuitív építési kalandot a LEGO Builder alkalmazással. Ebben a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • Disney Jégkirályság építő készlet - A szórakoztató Jégkirályság Elsa és a finomságok építő készlet 5 éves kortól ösztönzi a kreativitást, és lehetővé teszi a kis alkotók számára, hogy saját fantáziadús történeteket találjanak ki.
  • Elsa és a hóember - Tartalmaz egy guruló fagylaltos állványt, egy mini LEGO® Disney Elsa babát, egy LEGO Disney hóember figurát és 2 gyűjthető gyűrűt cserélhető díszekkel.
  • Mozgatható fagylaltos stand - A gyerekek mozgathatják a standot, elkészíthetik a fagylaltkelyheket és eljátszhatják azokat a jeleneteket, amelyekben Elza és Hófehérke jeges finomságokat visznek a piacra.
  • Mese építő készlet - Ez a szórakoztató LEGO® építő készlet lehetővé teszi a Disney rajongók számára, hogy szabadjára engedjék a fantáziájukat, új történeteket találjanak ki, és fantasztikus, kreatív történetekbe csöppentsenek.
  • Nagyszerű ajándék 5 éves kortól - Szórakoztató ajándék bármilyen alkalomra a Jégkirályságot kedvelő 5 éves és annál idősebb gyerekeknek. Az építőkészlet arra inspirálja a kis építőket, hogy Elzával és Hófehérkével meséljenek történeteket
  • Kibővített játéklehetőségek - Kombináld ezt a LEGO® Disney Jégkirályság készletet a sorozat más készleteivel (külön megvásárolható).
  • Készségfejlesztés - A mini LEGO® ǀDisney Elsa babával, LEGO® ǀDisney Hóember figurával és egy bonyolult mobil fagylaltos standdal ellátott építőszett kreatív játékra ösztönöz és fontos készségeket fejleszt.
  • Méretek - A készlet 82 darabból áll, az építhető mobil fagylaltos stand pedig több mint 11 cm magas, 9 cm hosszú és 4 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: