Disney™ LEGO® Walt Disney Tribute kamera (43230)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 330 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Disney™ LEGO® Camera in Honor of Walt Disney (43230 ), 18 éves kortól a Lego által.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Oszd meg a Disney-filmek iránti szeretetedet a Walt Disney tiszteletére készült, magával ragadó felnőtt LEGO® Disney (43230) kamerával. Ez a kifinomult gyűjtőkészlet egy vintage "kamerát" tartalmaz, amelynek hátulja kinyitható, és 20 klasszikus Disney-film képeit tartalmazó meglepetést és filmcsíkot tartalmaz, egy rendezői fülkét, amelyben 3 LEGO ǀ Disney minifigura, 2 LEGO állatfigura és egy többsíkú kamera 3 nyomtatott képpel, amely az Öreg malom című rövidfilm forgatását mutatja be. A készlet tartalmaz egy forgatható kurblit, egy csúszó matt dobozt és a retro kamerán elforgatható lencséket is, valamint a csappantyú alja is mozgatható.

Disney Studio Anniversary Tribute
A LEGO ǀ Disney termékcsaládból származó prémium készletet kifejezetten a Disney Stúdió 100. évfordulójára tervezték. Találsz benne 2 híres karaktert, 2 híres állatot ikonikus Disney filmekből és egy LEGO ǀ Disney Walt Disney minifigurát. Ez az egyedi gyűjtői darab csodálatos ajándék lehet egy előadáshoz.

  • A kreativitás öröme - Ajándékozd a LEGO® ǀ Disney (43230) Walt Disney Tribute kamerát egy felnőtt Disney-rajongónak, és indítsd be a fantáziáját és szenvedélyét.
  • Építsd és állítsd ki - A gyűjtői elemekkel teli készlet 811 darabot tartalmaz, amelyekből különféle tárgyakat építhetsz, többek között egy régi filmkamerát, egy rendezői csappantyút és egy többsíkú kamerát.
  • Ismerős karakterek - A készlet 3 LEGO® Disney minifigurát tartalmaz: Mickey egér, Minnie egér és Walt Disney, valamint LEGO Bambi és Dumbo állatfigurákat.
  • Kreatív modell - A Disney stúdió és a filmek rajongói élvezni fogják ennek a részletgazdag készletnek az építését. Építs egy kiállítási darabot, amely különböző elemekből áll, mint például az ikonikus filmes kamera, szárny, többsíkú kamera és figurák.
  • Lenyűgöző modell - A kamera több mint 37 cm magas, 21 cm széles és 19 cm mély, és a készlet többi elemével együtt olyan kiállítási darabot alkot, amely a lelkesedésed szimbóluma lesz
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • Illusztrált építési útmutató - Ez a különleges készlet egy prémium kategóriás füzetet tartalmaz a Disney stúdióról, a kameráról és a készletről szóló részletekkel, valamint az építési útmutatóval, amely végigvezet az építési folyamaton.
  • Kompromisszumok nélküli minőség - 1958 óta a LEGO® darabok szigorú szabványoknak felelnek meg, és lehetővé teszik a következetes összeillesztést
  • A biztonság az első - A LEGO® darabokat a földre dobjuk, felmelegítjük, összezúzzuk, elcsavarjuk és elemezzük őket, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: