Technic LEGO® Űrrakodó LT78 (42178)

Nincs értékelés
Márka: Lego
10 910 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A LEGO® Space Loader LT78 (42178 ) 8 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Technic (42178) Space Loader LT78 űrrakodóval a 8 éves és idősebb gyerekek űrkalandokat élhetnek át. Ez a készlet nagyszerű ajándék azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az űr témájú játékokat és építőjárműveket.

Ez az űrkutatási játék tele van a legújabb űrtechnológia által inspirált, valósághű részletekkel. A gyerekek vezethetik a rakodót, majd a daru segítségével emelhetik és mozgathatják a rakományt. Az építő egy speciális légzsilipet is tartalmaz, amellyel csatlakoztathatóak a kompatibilis LEGO űrkészletek (külön megvásárolható), és még több űrkalandba vághatnak bele.

A LEGO Builder alkalmazás intuitív építési kalandokon vezeti végig a gyerekeket. Lehetővé teszi számukra a modellek 3D-s nagyítását és forgatását, a készletek mentését és a haladás nyomon követését.

  • Űrjármű 8 éves kortól - A gyerekek több órányi fantáziadús játékot élvezhetnek ezzel az űrkutató játékkal, amely kormányozható, emelhető és süllyeszthető funkciókkal, daruval és kezelőfülkével egészül ki.
  • Emelje és engedje le a darut - A gyerekek felemelik a kezelőfülkét, és a daru felemelésével és leengedésével mozgatják a rakományt.
  • Bármilyen terepen meg tud birkózni - A kis űrkutatók kipróbálhatják a rakodógépet, és megtapasztalhatják, milyen lenne az élet és a munka egy másik bolygón.
  • Nagyszerű ajándékötlet - Ez a modell elragadó ajándék az űr témájú készleteket kedvelő gyerekeknek
  • A légzsilip más modellekhez csatlakoztatható - A csomag tartalmaz egy speciális űrlégzsilipet, amelyet a gyerekek más LEGO® űrbéli ajándékokkal (külön megvásárolható) összekapcsolhatnak, hogy elindulhassanak a következő kalandjukra.
  • Intuitív építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás végigvezeti a kis építőket a kreatív kalandon, eszközöket ad a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek mentéséhez és a haladás nyomon követéséhez.
  • Méretek - A 435 darabos készlet több mint 9 cm magas, 20 cm hosszú és 19 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: