DUPLO® LEGO® Építhető emberek nagy érzelmekkel (10423)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 750 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

DUPLO® LEGO® Építhető emberek nagy érzelmekkel (10423) 3 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® City (10423) Buildable People with Big Emotions játékkal a 3 éves és annál idősebb gyermekek több órányi szórakoztató játékot élvezhetnek. A kíváncsi kis építők tudják, hogy az emberek mindenféle alakban és formában léteznek, és bár mindenki kicsit másképp néz ki, mindannyian lehetünk barátok.

Ez a személyre szabható építőkészlet 71 téglából és darabból áll, köztük 5 parókából és 1 kerekes alvázból, amelyekből a gyerekek 5 karaktert állítanak össze. A készlet beindítja a gyerekek fantáziáját, és a kis építők a blokkok segítségével rengeteg különböző testű, lábú és hajú barátságos karaktert hozhatnak létre. A készlet 10 különböző arcú blokkot is tartalmaz, amelyek segítségével a kis építők kifejezhetik a karakterek érzéseit, és megtanulják leírni, hogy mit jelentenek az arckifejezések. Ráadásul a készlet remek beszélgetésindító, ahol a felnőttek arról beszélgethetnek a kicsikkel, hogy mindenki csodálatosan más!

Ez a készlet sokféle színes, érdekes formájú blokkot tartalmaz, amelyek felfedezésre hívogatják a kisujjakat, és a kisgyermekek végtelen kreatív játékot élvezhetnek velük.

  • Egy személyre szabható játék a szociális és érzelmi készségek fejlesztéséhez - A LEGO® DUPLO® City Buildable People with Big Emotions segít a 3 éves és idősebb gyerekeknek megérteni saját érzelmeiket és azt, hogy az emberek hogyan éreznek.
  • Végtelen játék az átépítéssel - A készlet 71 téglát és darabot tartalmaz, köztük 5 építhető karaktert, 5 parókát és 10 arctéglát, amelyekkel órákon át lehet fantáziadúsan játszani és kombinálni.
  • Sokoldalú, tevékenységekkel teli játék - A kreatív építő készlet segítségével a gyerekek jobban megérthetik saját érzéseiket, és 5 figura hozzáadásával a kis építők eldönthetik, hogy milyen magasak lesznek, milyen színű lesz a ruhájuk és hogyan néznek ki
  • Korlátlan kreatív alkotás - A 3 éves és idősebb gyerekek saját fantáziájuk szerint állíthatják össze a figurákat, és a kerekekkel ellátott alváznak köszönhetően akár kerekesszékre is megpróbálhatják megépíteni a figurát.
  • Remek LEGO® tégla ajándékötlet - Ez az építőszett segíti a gyerekek szociális és érzelmi készségeinek fejlődését, és szórakoztató születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet 3 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretik a személyre szabható játékokat és a lehetőségekkel teli játékot.
  • Biztonságos játék - A LEGO® DUPLO® készletben található téglákat és darabokat a földre dobták, összetörték, elforgatták, felmelegítették és elemezték, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Tanulás a játékon keresztül - A LEGO® DUPLO® játékokat gondosan úgy tervezték, hogy segítsék a kisgyermekeket az önkifejezés és a finommotoros készségek fejlesztésében.
  • Méretek - A készlet 71 darabból áll, és 5 különböző méretű figurát tartalmaz - amelyek magassága több mint 13 cm-től több mint 26 cm-ig terjed.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: