DUPLO® LEGO® Az első érzéseim és érzelmeim (10415)

Nincs értékelés
Márka: Lego
9 550 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® My First Feelings and Emotions (10415) építőkészlet 1,5 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® (10415) My First Feelings and Emotions kognitív tanulókészlet segít a gyermekeknek megérteni saját érzéseiket. A készlet 4 különböző figurát tartalmaz, amelyek mindegyike kétféle arckifejezéssel rendelkezik, így a gyerekek megmutathatják, hogyan érzik magukat.

A kíváncsi gyerekek tudják, hogy az emberek mindenféle formában léteznek, és ezzel a befogadó játékkal még jobban megértik, hogy minden ember különbözhet a többitől. A kisgyermekek elmélyítik kreativitásukat és finommotoros készségeiket, miközben a blokkokkal karaktereket építenek. Azonos színű hajú és ruházatú figurákat építenek, és gyakorolják a színfelismerést - vagy vállalják a kihívást, hogy ellentétes árnyalatú figurákat építenek.

Ez a LEGO DUPLO készlet számos érdekes formájú téglát tartalmaz, amelyek kis ujjaikkal felfedezésre hívogatnak, és a kisgyermekek végtelen kreativitást élvezhetnek velük.

  • A gyermekek érzelmi készségeinek fejlesztése - A LEGO® DUPLO® My First Feelings and Emotions készlet 4 különböző arckifejezésű figurát tartalmaz, amelyek segítenek a 18 hónapos és annál idősebb gyermekeknek megérteni a különböző hangulatokat.
  • Szórakoztató átrendezés - A kisgyermekek nagyon jól fognak szórakozni a 23 blokkból álló, összecsukható készlettel, amely 8 arckifejezést és 4 parókát tartalmaz, és amely tetszés szerint testre szabható, és garantáltan szórakoztató lesz a játék vele
  • Kreatív oktatójátékok - A kisgyermekek egymásra rakosgatják a téglákat, kiválasztják a hozzájuk illő vagy ellentétes parókákat és kifejezéseket, amelyekből kiderül, hogyan érzik magukat a LEGO® DUPLO® téglafigurák.
  • Finommotoros készségek fejlesztése - A kíváncsi gyerekek ujjaikkal felfedezik a figurák színes parókáit.
  • Nagyszerű ajándéktipp kisgyermekeknek - Ez a játék nagyszerű ajándék születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra.
  • Kis építők számára készült - A barátság témájú LEGO® DUPLO® készlet tégláit és darabjait a földre dobták, összetörték, elforgatták, felmelegítették és elemezték, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • Fejleszti a szociális készségeket és az empátiát - A kisgyermekeknek szánt LEGO® DUPLO® téglák befogadó karaktereket és ismerős elemeket kínálnak, amelyek a gyermekeket a játékon keresztül történő tanulásra ösztönzik.
  • Méretek - A készlet 23 darabból áll, és több mint 12 cm magas figurákat tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: