Friends LEGO® mobil hot dog stand (42633)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 920 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Friends LEGO® Mobile Hot Dog Stand (42633 ) a Lego LEGO-tól 4 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Friends (42633) Mobil hot dog standot a 4 éves és idősebb gyerekek, akik szeretnek főzőcskézni, imádni fogják. A készlet segíti a gyerekek építési készségének fejlődését, és tartalmaz egy megépíthető járművet, 2 mini serpenyőt, egy macskafigurát és szerepjátékra inspiráló ételkellékeket.

Ez a készlet nagyszerű ajándék születésnapra és bármilyen más alkalomra a gyerekeknek. A játszani szerető, kezdő szakácsok segíteni fognak Kaye-nek a hot dogok elkészítésében és tálalásában. Leo meglátogatja a mobil standot Churro macskájával, és beszélget Kaya-val az étel- és italkínálatról, amely hagyományos és vegán hot dogokat, ketchupot, mustárt és gyümölcsleveket tartalmaz.

A 4 éves kortól használható LEGO építőszetteket úgy tervezték, hogy a gyerekek gyorsan és szórakoztatóan építkezhessenek. Egy praktikus kezdő téglát tartalmaznak - egy stabil alapot, amelyre a gyerekek egy jelenetet építhetnek. Hagyja, hogy az intuitív LEGO Builder alkalmazás vezesse Önt és gyermekét az építési kalandban, lehetővé téve a 3D modellek nagyítását és forgatását, az építkezések mentését és a haladás nyomon követését.

  • Mobil hot dog stand - Ez a 4 éves és idősebb gyerekeknek szánt építőszett egy megépíthető járművet, 2 mini palacsintát, egy macskafigurát és rengeteg ételkelléket tartalmaz.
  • Építhető autó 4 éves kortól - Az építeni tanuló kisgyerekek imádni fogják ezt a készletet az új építők számára.
  • 3 LEGO® Friends figura - Tartalmazza a mini Lea és Kayi babákat és egy Churro, a macska figurát, így a kaland azonnal elkezdődhet.
  • Rengeteg extra - A fantáziadús játékot inspiráló kiegészítők, többek között tűzhely, serpenyő, pénztárgép, grill, hűtőszekrény, hot dog hozzávalók és még sok minden más.
  • Kreatív ajándék gyerekeknek - Ez a készlet nagyszerű ajándék 4 éves kortól, és a figurák és kiegészítők a szociális készségek fejlesztését szolgálják.
  • Más LEGO® Friends készletek - Fedezd fel a többi szórakoztató LEGO Friends készletet a gyerekeknek (külön megvásárolható).
  • Méretek - A készlet 100 darabból áll, az állvány pedig több mint 9 cm magas, 18 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: