Jurassic World™ LEGO® Látogatóközpont: T-rex és raptor támadása (76961)

Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Lego
43 790 Ft
Készleten (1 db)

A Jurassic World™ LEGO® Látogatóközpont: A T-rex és a raptor támadása (76961 ) a Lego 12 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Látogatóközpont: A T-rex és a raptor támadása készlet, amely 12 éves kortól alkalmas, segít átélni a Jurassic Park drámai jeleneteit, és alkalmas játékra és kiállításra. A látogatóközpont egyedi építészeti kialakítását LEGO stílusban ültették át. A konyhát, az étkezőt és a laboratóriumot félig átlátszó, dinoszaurusz grafikával ellátott paravánok választják el. Helyezz el egy megépíthető T-rex csontvázat az előcsarnokban. A T-rex és a velociraptor figurák közötti csaták során a ravasz segítségével döntsd le a "Amikor a dinoszauruszok uralták a Földet" dekorációt.

Korlátlan játék
A készlet remek ajándék a Jurassic Park rajongóknak, és 6 LEGO minifigurát tartalmaz: Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant, Ray Arnold, Dr. Henry Wu, Lex Murphy és Tim Murphy. Emellett rengeteg tartozékot is tartalmaz, amelyek inspirálják a játékot.

LEGO Builder
A LEGO Builder alkalmazással kényelmesen tárolhatod az építési utasításokat. Használd a modellek 3D-s zoomolására és forgatására,a készletek mentésére, az építés előrehaladásának nyomon követésére és új modellekhez való inspiráció keresésére.

  • Dinoszaurusz építő készletek játékhoz és kiállításhoz - Éld át újra a Jurassic Park ikonikus jeleneteit a kidolgozott, hiteles Látogatóközpont: A T-rex és a Raptor támadása (76961) LEGO® által.
  • 6LEGO® minifigura - Dr. Ellie Sattler, Dr. Alan Grant, Ray Arnold, Dr. Henry Wu, Lex Murphy és Tim Murphy, valamint egy pózolható T-rex és velociraptor figura és egy T-rex csontváz.
  • Látogatóközpont - Bejárati előcsarnok, amelyről egy "Amikor a dinoszauruszok uralták a Földet" feliratú dekoráció hullik le, konyha, nappali és laboratórium, amelyeket félig átlátszó, dinoszaurusz grafikával ellátott képernyők választanak el egymástól.
  • Inspiráló kiegészítők - A konyhában és a nappaliban rengeteg élelmiszert és növényt találsz. A laboratóriumban van egy építhető számítógép, mikroszkóp és egy dinoszaurusz tojáskeltető gép.
  • LEGO® ajándékötlet 12 éves és idősebb építőknek - Ez a 693 darabos, gyűjthető készlet remek építési és kiállítási ajándék gyerekeknek és Jurassic Park-rajongóknak. Egyedül vagy a családdal és a barátokkal együtt is élvezhetik.
  • Építsd és kombináld - A Látogatóközpont több mint 16 cm magas, 32 cm széles és 17 cm mély, és kombinálható a LEGO® Jurassic World sorozat más készleteivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakozást nyújtson.
  • Építési segítő - A LEGO® Builder alkalmazás elkísér téged és gyermekedet az építési kalandok során, eszközöket ad a 3D modellek nagyításához és forgatásához, a készletek tárolásához és a haladás nyomon követéséhez.
  • Gyűjthető építőkockák - A LEGO® Jurassic World termékcsalád lehetővé teszi a gyerekek és a felnőtt rajongók számára, hogy felidézzék a sorozat és a filmek jeleneteit, kitalálják saját egyedi történeteiket, vagy kiállítsák a fantasztikus modelleket.
  • Kompromisszumok nélküli minőség - 1958 óta a LEGO® darabok megfelelnek a szigorú szabványoknak, és lehetővé teszik a következetes összeillesztést.
  • A biztonságos választás - A LEGO® darabokat a földre dobják, összetörik, csavarják, felmelegítik és alaposan elemzik, hogy megfeleljenek a könyörtelen globális biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: