Speed Champions LEGO® versenyautók BMW M4 GT3 és BMW M Hybrid V8 (76922)

Nincs értékelés
Márka: Lego
16 640 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

Speed Champions LEGO® versenyautók BMW M4 GT3 és BMW M Hybrid V8 (76922 ) 9 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és annál idősebb gyerekek imádni fogják a LEGO® Speed Champions sorozat BMW modelljeit tartalmazó dupla csomagot: BMW M4 GT3 és BMW M Hybrid V8 (76922). Ez a 2 kidolgozott modellt tartalmazó LEGO készlet garantáltan elnyeri a gyerekek és a felnőtt gyűjtők tetszését egyaránt. Gyűjtsd, építsd, állítsd ki és tarts elképesztő versenyeket!

A BMW M4 GT3 és a BMW M Hybrid V8 modellek hiteles részleteket tartalmaznak, beleértve a kipufogókat, diffúzorokat, hátsó szárnyakat, BMW M Motorsport színeket és belső funkciókat. Mindkét jármű levehető tetővel és minifigurás sofőrökkel rendelkezik, amelyeket a gyerekek beültethetnek, és akciódús versenyeken vehetnek részt.

A Speed Champions készletekkel a gyerekek és a szenvedélyes autórajongók egyaránt ikonikus autók másolatait építhetik meg. LEGO téglákból kiváló minőségű modelleket építenek, amelyek számos lenyűgöző részletet tartalmaznak. Minden modell megépíthető a LEGO® Builder alkalmazással, amely megmutatja neked és gyermekednek az egyszerű és intuitív utat az építési kalandhoz.

  • 2 BMW járműmodell gyerekeknek - BMW M4 GT3 versenyautó és BMW M Hybrid V8 9 éves és idősebb gyerekeknek és felnőtt modellautó-gyűjtőknek.
  • 2 minifigura - Mindkét összerakott BMW autómodellhez tartozik egy sofőr minifigura sisakkal, parókával és villáskulccsal, amelyet a gyerekek a volán mögé ültethetnek, és körbefuthatják a pályát.
  • Hiteles BMW M Motorsport dizájn - A kidolgozott LEGO® BMW modellek hiteles részletekkel büszkélkedhetnek, beleértve a kipufogókat, a diffúzorokat, a hátsó szárnyakat, a BMW M Motorsport színösszeállítását és a belső teret.
  • Kiállítási modellek - Amikor a gyerekek a modellautókkal egy kört tesznek a pályán, büszkén mutogathatják őket a polcon vagy az éjjeliszekrényen.
  • Ajándékozz egy autót - Ez a készlet szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és 9 éves és idősebb gyerekeknek, valamint a felnőtt modellautó-gyűjtőknek egyaránt örömet okoz majd.
  • Még több versenyzős kaland - Fedezz fel még több autót a LEGO® Speed Champions sorozatból (a készletek külön megvásárolhatóak)
  • Építsd és építsd meg híres járművek modelljeit - A LEGO® Speed Champions készletekkel a gyerekek és az autórajongók híres autók másolatait építhetik meg.
  • Méretek - A készlet 676 darabból áll, a BMW M4 GT3 modell több mint 6 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: