Speed Champions LEGO® versenyautó McLaren Formula 1 2023 (76919)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 320 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Speed Champions LEGO® versenyautó McLaren Formula 1 2023 (76919 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és annál idősebb gyerekek élvezhetik a LEGO® Speed Champions (76919) McLaren Formula 1 2023 versenyautó építését, bemutatását és játékát. Ez a gyerekeknek szánt elegáns autómodell számos olyan részlettel büszkélkedhet, amelyeket a 60 éves születésnapját ünneplő valódi autó ihletett.

A McLaren autómodell valósághű részletekkel büszkélkedhet: papaya-fekete színösszeállítás, a csapatszponzorok logói, Pirelli-nyomott kerekek és papaya glória. Tartalmaz egy minifigurás sofőrt is, akit a gyerekek beültethetnek a volán mögé, és részt vehetnek az akciódús versenyen.

A LEGO Speed Champions készletekkel a gyerekek és a szenvedélyes autórajongók is megépíthetik az ikonikus autók másolatait. A LEGO téglákból kiváló minőségű modelleket építenek, amelyek számos lenyűgöző részletet tartalmaznak. Minden modell megépíthető a LEGO® Builder alkalmazással, amely egyszerű és intuitív módon mutatja meg neked és gyermekednek az építési kalandhoz vezető utat.

  • McLaren autó gyerekeknek - LEGO® Speed Champions McLaren Formula 1 2023 versenyautó 9 éves kortól, F1 rajongóknak és a híres autómárka rajongóinak.
  • 1 minifigura - Ez az építhető McLaren modell egy sofőr minifigurát tartalmaz sisakkal, parókával és villáskulccsal, amelyet a gyerekek a volán mögé ültethetnek, és a pályára vihetnek a szupergyors F1-es versenyeken.
  • Hiteles McLaren autókezelés - A McLaren Formula 1 2023 versenyautó modellje papaya-fekete színösszeállítással, a csapatszponzorok logóival, Pirelli-nyomott kerekekkel és papaya glóriával rendelkezik.
  • LEGO® autó bemutató modell - Amikor a gyerekek egy kört tesznek az F1 modellel a pályán, büszkén mutogatják majd a polcon vagy az éjjeliszekrényükön.
  • Ajándékozz egy autót - Ez az autós készlet szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és 9 éves és annál idősebb gyerekeknek, valamint a felnőtt modellautó-gyűjtőknek is örömet okoz majd.
  • Még több versenyzős kaland - Fedezd fel a LEGO® Speed Champions termékcsalád még bonyolultabb autóit (a készletek külön megvásárolhatók).
  • Építsd és építsd meg híres járművek modelljeit - A LEGO® Speed Champions készletekkel a gyerekek és az autórajongók híres autók másolatait építhetik meg.
  • Méretek - A járműmodell 245 LEGO® darabból áll, és több mint 4 cm magas, 19 cm hosszú és 7 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: