Technic LEGO® VTOL nehéz teherűrhajó LT81 (42181)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 330 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A LEGO® VTOL nehéz űrhajó LT81 (42181 ) 10 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az űrrajongók imádni fogják a felejthetetlen LEGO® Technic (42181) VTOL Heavy Cargo Spaceship LT81-et 10 éves kortól. Ez a futurisztikus űrhajó rengeteg részlettel büszkélkedhet, hogy inspirálja a gyerekeket, miközben izgalmas küldetéseket játszanak távoli bolygókra.

A készlet rengeteg elképesztő funkciót kínál, többek között fogaskerekeket, amelyek forgatják a hajtóműveket, ki- és behúzzák a futóművet, és leeresztik a markolót, hogy a miniatűr űrjáróval megragadják a rakománymodult. A tetején található fogantyú segítségével a kis űrrajongók körberepülhetik a szobát, miközben ezzel a futurisztikus űrhajóval játszanak.

A készlet tartalmaz egy speciális légzáró elemet, amellyel a gyerekek összekapcsolhatják ezt a modellt a kompatibilis LEGO készletekkel (külön megvásárolható), és egészen új szintre emelhetik űrkalandjaikat. A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással intuitív építési kalandot élhetnek át. Ebben 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, menthetik a készleteket és nyomon követhetik az építés előrehaladását.

  • Építs egy futurisztikus űrhajót - A 10 éves és idősebb űrrajongók élvezni fogják a LEGO® Technic VTOL Heavy Duty Spacecraft LT81 építését és felfedezését.
  • Függőleges leszálló és felszálló futómű - A gyerekek képzeletbeli játékkal kihúzhatják és behúzhatják a futóművet, és felfedezhetik az idegen bolygókon való élet és munka lehetőségeit és kihívásait.
  • Rakományszállítás - Tartalmaz egy miniatűr űrjárót, amelyet a rakománymodulba lehet helyezni, és a kihúzható markolóval az űrhajó alá lehet mozgatni.
  • Fogantyú és pörgő motorok - A kis űrkutatók megragadják a fogantyút, pörgetik a motorokat, és megcsodálják az önbeálló pilótafülkét, miközben légi manővereket hajtanak végre.
  • Űrtémájú játék - Szórakoztató ajándék 10 éves és idősebb gyerekeknek, akiket érdekel az űrutazás és a futurisztikus űrhajómodellek.
  • Légzsilip - A készlet tartalmaz egy speciális űrlégzsilipet, amellyel a gyerekek összekapcsolhatják ezt a modellt más LEGO® űrkészletekkel (külön megvásárolható), hogy még több űrkalandot élhessenek át.
  • Bevezetés a technológia világába - A LEGO® Technic téglák valósághű mechanizmusokat és mozgásfunkciókat biztosítanak, amelyek bevezetik és elmerítik a LEGO építőket a technológia világában.
  • Méretek - Az 1365 darabból álló űrhajó modell több mint 19 cm magas, 52 cm hosszú és 47 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: