Creator LEGO® Main Street (31141)

Nincs értékelés
Márka: Lego
47 490 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (10 db)

A Creator LEGO® Main Street (31141 ) a Lego-tól 9 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb LEGO® rajongók a LEGO Creator 3 az 1-ben (31141) Main Street játékkal szórakoztató utazást tehetnek a városba. A játék 4 különböző épületet tartalmaz: egy 3 emeletes szállodát a sarkon, egy zeneboltot, amelynek tetején egy zenekar játszik, és egy kávézót. Az egyes épületeket összekapcsolhatod, hogy egy utcát alkoss, vagy külön-külön is megtarthatod őket, és külön-külön játszhatsz velük.

Az épülő modellek végtelen kreatív játékra inspirálnak
A kis építők élvezni fogják a 3 különböző városmodell megépítését ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlettel. Megépíthetnek egy Fő utcát 4 épülettel, átalakíthatják egy 4 emeletes szecessziós lakóházzá parkkal, vagy egy utcát piackapuval, fotóstúdióval és virágüzlettel. Minden készlet 6 minifigurát is tartalmaz a szerepjátékhoz. Gyűjts össze 3 készletet, és 3 különálló modellt kombinálva egy nagy városi jelenetet hozhatsz létre.

Digitális szórakozás LEGO építőknek
A gyerekek követni fogják a LEGO Builder alkalmazást, és élvezni fogják a könnyű és intuitív építési kalandot. Nagyíthatják és forgathatják a modelleket 3D-ben, elmenthetik építményeiket és nyomon követhetik a fejlődésüket.

  • 3 építési kaland 1 készletben - A LEGO® Creator 3 az 1-ben (31141) Main Street egy játékos várostörténetet kínál a gyerekeknek 3 különböző modellel: egy városi utca, egy szecessziós ház és egy piaci utca.
  • Végtelen játék - A LEGO® rajongók 3 különböző városi jelenetet építhetnek és építhetnek újra: egy utcát egy szállodával, egy zene- és lemezboltot és egy kávézót, vagy egy 4 emeletes szecessziós lakóházat, vagy egy utcát egy piackapuval.
  • Hátsó hozzáférés - Minden modell hátul nyitott, így a gyerekek forgathatják a modelleket, és élvezettel játszhatják el a szórakoztató történeteket az összes helyiségben és az összes extrával együtt
  • Rengeteg extra - A Main Street készletben az extrák között szerepel egy kávéfőző és hangszerek, a szecessziós házban egy hűtőszekrény és egy asztal, a Piackapu utcában pedig egy nyugágy is.
  • 6 minifigura - A készlet tartalmaz egy kávézómunkást, egy szállodai recepcióst, egy énekest, egy figurát egy szekéren, egy gyereket és egy boltost. A haj és a testek cserélhetők a nagyobb változatosság érdekében
  • Szórakoztató modell - Ez az 1459 darabos játékkészlet gazdagító építési élményt nyújt az építészet iránt érdeklődő fiatal LEGO® rajongóknak 9 éves kortól, így remek ajándék karácsonyra, születésnapra vagy bármilyen más alkalomra.
  • Kiállítási modell - A szecessziós épület több mint 38 cm magas, 19 cm széles és 14 cm mély, így a gyerekek büszkén kiállíthatják a szobájukban két játék között.
  • Interaktív digitális építés - A LEGO® Builder alkalmazással a kis építők ráközelíthetnek, 3D-ben forgathatják a modellt, és okostelefonon vagy táblagépen megjeleníthetik a modell digitális változatát.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglákat több mint hat évtizede gyártják, így mindig biztonságosan össze lehet őket kötni
  • Biztonsági garancia - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: