DUPLO® LEGO® Busz utazás (10988)

Nincs értékelés
Márka: Lego
5 940 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A DUPLO® LEGO® Bus Journey (10988 ) 2 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® City (10988) Buszos utazás című játékkal a kisgyermekek megtapasztalhatják a mindennapi élet kalandjait. Ez a színes kisgyerekes játékkészlet lehetővé teszi a 2 éves és idősebb gyermekek számára, hogy elképzeljék az óvodába vezető utat a legjobb barátaikkal. A gyerekek türelmesen várják a buszt a buszmegállóban lévő padon, és felfedezik, milyen finomságok vannak az uzsonnásdobozukban.

A kisgyermekeknek szánt oktatójátékok szórakoztatóvá teszik a tanulást
A LEGO DUPLO® készletek számos figurát tartalmaznak, amelyekkel a kisgyermekek játszva új barátokat ismerhetnek meg. A gyerekek finommotoros készségeket fejlesztenek, miközben kinyitják az iskolabusz tetejét és leültetik a figurákat. Amikor a busz megérkezik, a figurák a kerítés mögé állnak, hogy megtanítsák a gyerekeknek, hogyan kell viselkedni a közlekedési helyzetekben. Ez a készlet, mint az összes LEGO® DUPLO® játék a kisgyermekek számára, korlátlan szórakozást, önkifejezést és örömteli felfedezést kínál nekik.

  • Iskolabusz a játékhoz és a készségfejlesztéshez - A 2 éves és idősebb gyerekek a LEGO® DUPLO® City (10988) Buszos utazás című játékkal mindennapi kalandokba keverednek, és fejlesztik a finommotoros és szociális készségeket.
  • Változatos karakterek és hiteles részletek - Ez a kisgyermekeknek szánt játék 2 gyermekfigurát és 1 sofőrt, egy busz levehető tetővel, paddal, közlekedési táblával, óratoronnyal és építhető virággal tartalmaz.
  • A gyermekek képzelőerejének fejlesztése - A figurák felsorakoznak a buszmegállóban, hogy megnézzék az órát, felszálljanak a buszra, kinyissák az uzsonnás dobozokat, hogy megnézzék, mi van benne, miközben az óvodába vezetnek.
  • Oktató építőkockák kisgyermekek számára - A gyerekek gyakorolják a türelmet a buszra várakozás közben, játszva új barátokkal ismerkedhetnek meg, és fejlesztik a motoros készségeket, miközben eltávolítják a busz tetejét és leültetik a figurákat
  • Ajándék 2 éves kortól - Ez a kisgyermekeknek szóló építő- és játékkészlet tökéletes minden kis építőnek, aki imádja a csodálatos járműveket és szereti a hétköznapi élethelyzetek újrajátszását
  • Rengeteg hely a kis ujjaknak és a felfedezéshez - Ez a LEGO® DUPLO® busz 7 cm magas, 14 cm hosszú és 10 cm széles.
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készletben található építési útmutató digitális változatát.
  • Oktató játékok a családi szórakozásért - Minden LEGO® DUPLO® építőkockát szakértő módon úgy terveztek meg, hogy szórakoztató történetekkel, élénk színekkel és változatos karakterekkel segítsék a szülőket és a gyerekeket, hogy élvezzék a közös játékot
  • Minőségi termék - A LEGO® DUPLO® darabok megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a téglákat a kis kezek könnyen meg tudják fogni, elhelyezni és szétbontani - és 1969 óta így is van ez.
  • Első a biztonság - Ezt az óvodai témájú LEGO® DUPLO® játékkészletet alaposan teszteltük, hogy megfeleljen a szigorú biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: