DUPLO® LEGO® Fun in the Kindergarten (10992)

Nincs értékelés
Márka: Lego
15 830 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A DUPLO® LEGO® Fun in the Schoolhouse (10992 ) a Lego-tól 2 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® City (10992) Fun at School készlettel a 2 éves és annál idősebb gyerekek rengeteget fognak szórakozni a barátaikkal. Ezzel az oktatójátékkal a gyerekek szerepjátékokat játszhatnak a mindennapi tevékenységekkel, és megtanulhatják a számokat és a színeket.

Élethű játék
Az építő készlet tele van kreatív tevékenységekkel, amelyekkel a gyerekek és a felnőttek úgy játszhatnak együtt, mint egy igazi óvodában. A gyerekek kipróbálhatják az ujjfestést a művészeti sarokban, vagy falatozhatnak. A kerekesszékes figura legurulhat a rámpán, és csatlakozhat barátaihoz, akik az előkertben robogón téblábolnak. A szülők is csatlakozhatnak a gyerekekhez, és segíthetnek nekik megtanulni az olyan fontos rutinokat, mint például a kézmosás a fürdőszobában, ahol WC és mosdó is található.

Az érzékek stimulálása
A színes LEGO DUPLO téglák biztonságosak, szórakoztatóak és kifejezetten a kis kezek számára készültek. A számokkal ellátott szőnyeg tapintható elemet ad a készlethez. A LEGO DUPLO téglák segítenek a gyerekeknek megérteni az őket körülvevő világot, és bemutatják az ismerős helyeket és a különböző karaktereket.

  • Színes oktatójáték gyerekeknek - Készítsd fel a 2 éves és idősebb gyerekeket az óvodára, és ismertesd meg őket a számokkal és színekkel a LEGO® DUPLO® City (10992) Fun in Kindergarten játékkal.
  • Sokféle karakter - Ez a színes készlet egy óvónő figurát és 3 gyermeket tartalmaz, így a kisgyermekek megtanulják a kooperatív társas játékot és megtanulják megosztani a játékokat.
  • Órákig tartó kreatív játék - Az olyan autentikus elemek, mint a rajzasztal vagy a fürdőszoba, ahol a gyerekek gyakorolhatják a kézmosást, az olyan dinamikus elemekig, mint az aranyos hintaló vagy a roller
  • Motoros készségek fejlesztése - A bölcsődei építő készlet 2 színes modellből áll - az egyik egy fürdőszobával, a másik pedig egy alvóhelyiséggel, így a gyerekek rengeteget szórakoznak az építéssel.
  • Ajándék kisgyermekeknek - A 2 éves és annál idősebb gyermekek, akik szeretik a valósághű forgatókönyveket eljátszani, élvezni fogják ennek a LEGO® DUPLO® játékkészletnek a felfedezését; a szülők megoszthatják velük a fejlődési mérföldköveket.
  • Kis kezeknek tervezték - Ez az építhető modell 13 cm magas és 19 cm széles, és könnyen kombinálható más LEGO® DUPLO® játékokkal.
  • Játékok kíváncsi kisgyermekek számára - A LEGO® DUPLO® építőkockákat szakértő módon úgy tervezték, hogy magával ragadó történetek, élénk színek, változatos karakterek és rengeteg lenyűgöző részlet jellemezze őket.
  • Egyenletes minőség - A LEGO® DUPLO® játékok megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a téglákat a kis kezek könnyen megfoghatják, elhelyezhetik és szétszedhetik - és 1969 óta így is van ez.
  • Mindig biztonságos - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat a lehető legnagyobb mértékben elemzik és tesztelik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: