DUPLO® LEGO® Álom játszótér (10991)

Nincs értékelés
Márka: Lego
17 740 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (9 db)

A DUPLO® LEGO® Dream Playground (10991 ) a Lego-tól 2 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Tapasztald meg a szabadtéri játékot a házban ezzel a szórakoztató és sokoldalú LEGO® DUPLO® City (10991) Dream Playground készlettel. A 2 éves és annál idősebb kisgyerekek egy menő játszóteret építenek, majd rengeteget szórakoznak a tanulással, játékkal és új barátokkal.

A gyerekeknek szánt építőszett még több szórakozást nyújt a játékhoz
Az oktató játszótéri játék tele van modern felszereltséggel, és kreatív születésnapi ajándék lehet. A kisgyerekek megtanulják a betűket és a számokat, miközben a bálna szerkezeten keresztül kúsznak. Különféle barátokkal is találkozhatnak, például egy gördeszkással és egy aranyos vakvezető kutyával! Miközben ezekkel a figurákkal játszanak, a gyerekek szórakoztató módon fejlesztik a szociális készségeiket, amelyeket a való életben is használni fognak.

Tanulás a játékon keresztül
A LEGO City építőszett segít a kisgyerekeknek felfedezni a körülöttük lévő világot, és szerepjátékokat játszani a való életben. Mint minden LEGO DUPLO játék, ez a készlet is különböző tanulási lehetőségeket kínál. A színes, könnyen fogható téglák és a szórakoztató mozgó elemek serkentik a gyermekek érzékeit, és segítik a finommotoros készségek fejlődését.

  • Órákig tartó szórakozás a játszótéren - A sokoldalú LEGO® DUPLO® City (10991) Dream Playground játék számtalan történetet inspirál, és ösztönzi a fizikai és szellemi fejlődést.
  • Szociális készségek fejlesztése - Ez a funkciógazdag játék 5 figurát tartalmaz, köztük egy gördeszkást és egy vakvezető kutyát, akikkel a gyerekek barátkozhatnak, miközben szerepjátékokat játszanak a modern életből.
  • Kisgyermekek számára alkalmas tevékenységek - A gyerekek felmásznak a rakétára, pörögnek a bálnafarkú körhintán, majd lecsúsznak a csúszdán és hurrá a hintán. Vagy társat vagy társakat kereshetnek az uralkodó hintához.
  • Játékalapú tanulás - A modern játékeszközök felfedezése közben a kisgyermekek betűket és számokat tanulnak, valamint fejlesztik motoros készségeiket és önkifejezésüket.
  • Ajándék kisgyermekeknek - Ajándékozzon a 2 éves és annál idősebb gyermekeknek egy kreatív kültéri játszószettet születésnapra, karácsonyra vagy más alkalomra meglepetésként.
  • Méretek - A csúszdával ellátott bálna szerkezet több mint 16 cm magas, 34 cm széles és 17 cm mély. A hinta magassága több mint 16 cm, szélessége 14 cm.
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • A kicsiknek szánt játékok segítenek a játékon keresztül tanulni - A LEGO® DUPLO® építőkockákat szakértő módon úgy tervezték, hogy a kreatív játékon keresztül fejlesszék a rugalmasságot, az önbizalmat és a képzelőerőt.
  • Egyenletes minőség - A LEGO® DUPLO® játékok megfelelnek a szigorú ipari szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy a téglákat a kis kezek könnyen megfoghatják, elhelyezhetik és szétszedhetik - és 1969 óta így is van ez.
  • Mindig biztonságos - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat a lehető legnagyobb mértékben tesztelik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: