Technic LEGO® lánctalpas daru Liebherr LR 13000 (42146)

Nincs értékelés
Márka: Lego
232 040 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (6 db)

Technic LEGO® lánctalpas daru Liebherr LR 13000 (42146) 18 éves kortól a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez nagy. Erős. Ez a következő építési kihívásod. Ez a felnőtteknek szánt LEGO® Technic (42146) Liebherr LR 13000 lánctalpas daru több mint 99 cm magas, és a LEGO Technic termékcsalád egyik legnagyobb modellje (2023 augusztusától). Részletes kivitelezése és valósághű mozgása lenyűgöző tisztelgés a világ egyik legerősebb daruja előtt.

Pont, mint egy igazi daru
Merülj el a részletes kivitelezésben, és élvezd a koncentrált építést, amely a világ egyik legerősebb daruja előtt tiszteleg. Ezután lásson munkához a daru modelljével és a CONTROL+ alkalmazással, hogy megnézze, mire képes ez az erős gép. A valósághű funkciók közé tartozik a tankkormány, a forgatható forgóasztal, a lengő gém, a csörlő és a nyomásérzékelő.

Üdvözöllek a világodban
Ez a készlet a tökéletes formatervezést értékelő felnőtteknek szóló LEGO kollekció része. Ez a LEGO Technic készlet egy új kreatív projekt számodra, vagy tökéletes ajándék a daru rajongóknak, hiszen egy részletes modell megépítésének és felfedezésének kifizetődő módját kínálja.

  • Építsd meg a világ egyik legerősebb daruját - Élvezd a koncentrált építkezést felnőtteknek a LEGO® Technic (42146) Liebherr LR 13000 lánctalpas daruval.
  • A nagyobb a jobb - Ez a daru készlet több mint 99 cm-es, és 2023 augusztusától a LEGO® Technic termékcsalád egyik legnagyobb modellje.
  • Vedd át az irányítást - Töltsd le a CONTROL+ alkalmazást, és vedd át az irányítást e hatalmas gép felett. Az alkalmazással irányíthatod a daru modellt, megtekintheted a gép statisztikáit és kipróbálhatod a különböző kihívásokat
  • Felnőtt projekt - Ajándékozd meg ezt a LEGO® Technic™ építőmunkásoknak és építőipari rajongóknak, vagy csinálj magadnak is szórakozást ezzel a projekttel.
  • Méretek - Ez a LEGO® Technic daru modell több mint 100 cm magas, 110 cm hosszú és 28 cm széles.
  • Fedezd fel a funkciókat - Próbáld ki a tartálykormányt, a forgatható forgóasztalt, a lengő gémeket, a csörlőt és a nyomásérzékelőt. 24 súlyból áll össze a több mint 0,9 kg súlyú ellensúlyt.
  • Akkumulátorok és motorok - Ez a felnőtt készlet 2 intelligens hubot és 6 nagyméretű motort tartalmaz (tartozék) a mozgó funkciók működtetéséhez. 12 LR AA elemre van szükség (nem tartozék).
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • Első a minőség - A LEGO® Technic téglák megfelelnek a legmagasabb szabványoknak, így konzisztensek, kompatibilisek és mindig megbízhatóan tartják magukat.
  • Garantált biztonság - A LEGO® Technic darabokat a földre dobják, felmelegítik, összezúzzák, elforgatják és elemzik, hogy biztosítsák a szigorú globális biztonsági előírásoknak való megfelelésüket.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: