Magic: the Gathering - Mystery Booster - Convetion Edition

Nincs értékelés
Márka: WotC
4 680 Ft
Készleten (>10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Mystery Boosterek visszatértek a Convention Edition kiadással. Ez a kiadás ismét arra összpontosít, hogy egyedülálló játékélményt nyújtson! Ez a kiadás azonban nagyon korlátozott, mivel elsősorban játékboltok és helyi játékboltok számára készült.

A Mystery Booster Special Edition egy atipikus készlet, amelyet a Chaos Draft céljára terveztek. A kiadás összesen 1694 kártyát tartalmaz. A Mystery Boosterek nagyon híres és néha nagyon drága kártyák újranyomásait tartalmazzák, a jelenkortól a Mirage-ig, így ebben a készletben egészen 1996-ig visszamenőleg is találhatsz kártyákat! A kártyák bal alsó sarkában egy apró Planeswalker szimbólum látható, hogy egyértelmű legyen, hogy a Mystery kiadásból származnak. Ami minden mást illeti, a Wizards of the Coast közölte, hogy ezek "egyenes átvételek", ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a WotC szó szerint az eredeti fájlokat használta a nyomtatáshoz.

A klasszikus Chaos Drafttal ellentétben a Mystery Boostereket úgy tervezték, hogy a single edition Boosterekben található plonk kártyák ne legyenek útban, így a tervezők szerint a paklikat egyszerre szórakoztató játszani és remekül használhatóak.

Ismét találunk olyan különleges "tesztkártyákat", amelyek soha nem kerültek be a játékba, és csak a mostani draft során játszhatók ki.

Egy pakliban a klasszikus 15 kártya van. Megtalálja:

  • 2 közönséges vagy nem közönséges kártya minden színből (fehér, kék, fekete, piros, zöld)
  • 1 többszínű Közönséges vagy nem közönséges
  • 1 közönséges vagy nem közönséges ritkaságú lelet- vagy földkártya
  • 1 ritka vagy mitikus ritka egy 2015-ös alapkészlet előtti készletből
  • 1 további ritka vagy mitikus ritka
  • 1 kártya egy speciális kártyalistáról (A lista)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: