Pokémon TCG - Chilling Reign Sleeved Booster

Nincs értékelés
Márka: Konami
6 940 Ft
Raktáron - most küldünk (2 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Megérkezett az új Chilling Reign készlet! És ez nagyon fagyosnak tűnik...

Használd
kia Fagyos Vidékek Pokémonjait, köztük az erős Jéglovas Calyrex VMAX és Árnylovas Calyrex VMAX - valamint a Galarian formák Articuno, Zapdos és Moltres - a Sword & Shield - Chilling Reign játékban!
Kísérteties árnyékok, üvöltő hóviharok és ádáz csaták - bővítsd stratégiáidat és gyűjteményedet új képességekkel és új lehetőségekkel. Folytasd a félelmetes ellenségekkel szemben, és szerezz teljes győzelmet a kísérteties hó földjén a Pokémon TCG: Sword & Shield - Chilling Reign kiegészítővel!

Több mint 190 kártyát tartalmaz, köztük 15 új V Pokémont, 8 új VMAX Pokémont
Ez a Pokémon Sword and Shield videójátékon alapuló új Kard és Pajzs generáció 6. kiadása, amely megismertet minket az új, 8. generációs Pokémonokkal, valamint a V és VMAX Pokémonokkal.

Új V és VMAX Pokémonokat találsz, amelyeket összegyűjthetsz vagy megküzdhetsz velük:

Celebi V, Blaziken V, Volcanion V, Ice Rider Calyrex V, Zeraora V, Galarian Articuno V, Shadow Rider Calyrex V, Galarian Zapdos V, Sandaconda V, Galarian Moltres V, Galarian Slowking V, Liepard V, Metagross V, Blissey V, Tornadus V. Van egy jó adag vadonatúj és erős Pokémon is Celebi VMAX, Blaziken VMAX, Ice Rider Calyrex VMAX, Shadow Rider Calyrex VMAX, Sandaconda VMAX, Galarian Slowking VMAX, Metagross VMAX, Tornadus VMAX

A csomag tartalmaz egy booster-t (bővítőcsomagot).

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: