Warhammer 40,000 - minifigurák - Dark Angels: Inner Circle Companions

Újdonság
Nincs értékelés
15 380 Ft
Készleten (1 db)

3 darab részletes, festetlen, gyűjthető minifigurából álló készletWarhammer40,000 - Dark Angels: Inner Circle CompanionsaGames Workshop-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Belső Kör Társai az egész Sötét Angyalok fejezet legképzettebb és legveszélyesebb harcosai közé tartoznak. Őket - suttogják - maga Lion El'Jonson választja ki, és bejelentés nélkül érkeznek, hogy őrizzék a Megbocsáthatatlan hőseit, vagy titkos küldetéseket hajtsanak végre. A Társak lélegzetelállító ügyességgel lendítik kardjukat, tömjénfüstbe burkolózva, és bíborvörösre színezve vágják át magukat az ellenségen. Mindeközben csendben harcolnak, kivéve a páncéljuk hangját és a pengék ropogását a húsban és a csontokban.

Ebből a többrészes műanyag készletből három Belső Kör Társat, a Sötét Angyalok fejezet titkos elit közelharci egységét állíthatod össze. Ezek a harcosok erős kardokat forgatnak nehéz villámpisztolyok mellett, díszes erőpáncélba és terepszínű köntösbe öltözve. Mindegyikük két különböző pózban állítható, így az egyikük egy füstölgő füstölőt tarthat, a másikuk pedig a Sötétség Angyalát ábrázoló díszes zászlót hordozhatja. A készlet három csupasz fejet és három sisakos fejet is tartalmaz, mindhárom baljós csuklyával, valamint egy füstölgő vagy nem füstölgő füstölőt a társak hátizsákjához.

A készlet 68 műanyag alkatrészt, 3x Citadel 32 mm-es kerek bázist és egy Dark Angels matrica lapot tartalmaz. Ezeket a miniatűröket festetlenül szállítjuk, és összeszerelést igényelnek - javasoljuk, hogy használj Citadel műanyag ragasztót és Citadel színt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Társasjátékok
Jótállás: 2 év
Gyártó: Games Workshop
Kategória: Figurák
Licenc: Warhammer
Materiál: Plast

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: