HeroQuest Expansion - Az Orge Horda ellen küldetéscsomag (EN)

Előrendelés
Nincs értékelés
Márka: Avalon Hill
21 750 Ft
Előrendelés

A HeroQuest - Against the Orge Horde Quest Packcímű fantasy társasjáték bővítése 2-5 játékos számára, 14 éves kortól az Avalon Hill által angol nyelven.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kaland folytatódik a HeroQuest Against the Ogre Horde Quest csomaggal!

Zargon legújabb összeesküvése behálózta a Dirgrusht Hordát, egy erős és titokzatos északi ogreklánt, amely egyre erőszakosabbá válik. Félelmetes druida hősként be kell lépned a World's End arénába, hogy bizonyítsd harcos tudásodat, megtaláld az ogre horda rejtett rejtekhelyét, és gyökerestül ki kell gyökereztetned a korrupciót klánjuk szívében. Meg tudod-e menteni a birodalmat, és túléled-e, hogy elmesélhesd a történetet?

Merülj el a fantáziában 10 veszélyes küldetéssel, lenyűgöző művészettel, 28 részletes miniatúrával és színes lemezekkel. Ez a játék korlátlanul újrajátszható; saját küldetéseket és történeteket is létrehozhatsz. Gyűjtsd össze barátaidat, és töltsetek el egy izgalmas társasjátékos estét a jó és a rossz epikus csatájában.

- Az Against the Ogre Horde Quest Pack az eredeti várva várt újrakiadása olyan újdonságokkal, mint 7 feljavított klasszikus küldetés, 3 eredeti küldetés és versenyjáték!
- Merészkedj az ogrék rejtett társadalmába, hogy megállítsd Zargon romboló befolyását! A kártyák és a küldetéskönyv ebben a fantasy bővítményben olyan grafikával rendelkeznek, amelyek belevisznek egy merész kalandba.
- Ez a társasjáték bővítmény 28 modernizált, részletes miniatúrát tartalmaz: ogre harcosok, ogre parancsnok, ogre lord, druida hősök és még sok más.
- A bővítmény 10 küldetést tartalmaz, köztük 3 újat, amelyek egy távoli vidéken játszódnak, tele szörnyekkel, csapdákkal és tudatmódosító varázslatokkal. Emellett színes lapkákat és 29 játékkártyát is tartalmaz.
- Vegyétek fel a harcot a többi játékossal, és bizonyítsatok a World's End bajnokság csatáiban. Az a csapat nyer, amelyik életben marad! Tartalmaz egy aréna lapot.
- Merülj el még mélyebben a HeroQuest világában ezzel a bővítménycsomaggal, amely növeli a játék végtelen újrajátszhatóságát. A játékosok saját történeteket alkothatnak és saját küldetéseket tervezhetnek.
- Ez a bővítmény epikus kiegészítője bármely HeroQuest gyűjteménynek, és remek ajándék a kooperatív, fantasy társasjátékok és stratégiai játékok rajongóinak.

Tartalmazza:
- 10 küldetés
- 28 részletes miniatűr
- 29 játékkártya
- 29 kartonlapka
- használati utasítás.

Játékosok száma: 2-5
Minimum életkor: 14+
Játék hossza: 120+ perc.

A játékhoz szükséges HeroQuest alapjáték.

A társasjáték bővítmény angol nyelven.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Angol nyelvű játékok
Jótállás: 2 év
Gyártó: Hasbro
Kategória: Társasjátékok
Počet hráčů: 2-5
Minimální věk: 14+
Délka hry: 120+ min

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: