Super Mario™ LEGO® Rambi, az orrszarvú bővítő készlet (71420)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 270 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Super Mario™ LEGO® Rhinoceros Rambi bővítő készlet (71420 ) a Lego-tól 7 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Készülj fel a kalandra a LEGO® Super Mario™ (71420) Rambi, a rinocérosz bővítő készlettel 7 éves kortól. Tartalmaz egy LEGO® tégla Rambi figurát, amelyen LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vagy LEGO® Peach™ interaktív figurák (nem tartozék) lovagolhatnak. Amikor Rambi sétál, nekifut az egymásra rakható kőelemeknek, vagy más módon mozog, az interaktív figura hanghatásai aktiválódnak. Megjegyzés: Az interaktív játékélményhez szükséges a 71360, 71387 vagy 71403 kezdő készletek egyike.

Társalkalmazás
A készlethez tartozó építési útmutatót a LEGO Super Mario társalkalmazásban találod. Biztonságos fórumként szolgál a gyerekek számára, ahol megoszthatják alkotásaikat, és eredeti ötleteket ad az építéshez és a játékhoz.

Kreativitás korlátlan
A LEGO Super Mario gyűjtőkészletek remek ajándékot jelentenek a korral haladó gyerekeknek. A kezdő készletek és a bővítő készletek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy kibővítsék, átépítsék és testre szabják egyedi játékszintjeiket, hogy érméket gyűjtsenek és rengeteg szórakozást szerezzenek.

  • Szórakoztató taposás és sziklatörés - Bővítsd a gyűjteményedet a LEGO® Super Mario™ (71420) Rambi the Rhino készlettel, amely Rambi téglafigurát és sziklaelemeket tartalmaz.
  • Lovagold meg Rambit - Helyezd a LEGO® Mario, LEGO® Luigi vagy LEGO® Peach™ (a figurák nem tartoznak a csomagba) figurát Rambira, majd hagyd, hogy sétáljon vagy nekimenjen tárgyaknak, ami aktiválja az interaktív figura digitális reakcióit.
  • Réteges kövek - futtasd Rambit egy halom kőbe, üsd le őket, és fedezz fel egy rejtett banánelemet.
  • Nagyszerű ajándék 7 éves kortól - Ajándékozd ezt a 106 darabos készletet szórakoztató karácsonyi vagy bármilyen más ajándékként azoknak a gyerekeknek, akik rendelkeznek az interaktív játékhoz szükséges LEGO® Super Mario™ kezdő készletek egyikével (71360, 71387 vagy 71403).
  • A téglafigura - Rambi több mint 6 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles, és más LEGO® Super Mario™ készletekhez is hozzáadható.
  • Építs az alkalmazással - Töltsd le a LEGO® Super Mario™ alkalmazást az építési utasításokért, kreatív inspirációért és még sok másért. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját a LEGO.com/devicecheck oldalon találod.
  • Inspirálja a gyerekek fantáziáját - A LEGO® Super Mario™ készletek lehetővé teszik az egyéni és csapatjátékot, órákon át tartó érmegyűjtő szórakozást és kreatív lehetőségeket kínálnak a bővítésekkel és átépítésekkel.
  • Prémium minőség - 1958 óta a LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami lehetővé teszi a következetes és erős kötést.
  • A biztonság a mi prioritásunk - A LEGO® téglákat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, felmelegítjük és elemezzük, hogy biztosítsuk, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: