Marvel Super Heroes™ LEGO® Csodálatos Pókember (31209)

Nincs értékelés
Márka: Lego
64 690 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

Marvel Super Heroes™ LEGO® Amazing Spider-Man (31209 ) a Legótól 18 éves kortól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ünnepeld a világ egyik legnépszerűbb szuperhősét a LEGO® Art (31209) Amazing Spider-Man készlettel. Ez az egyedi és többdimenziós művészeti alkotás LEGO téglák rétegeivel jelenik meg, ahogy Pókember kimászik a keretből. A feje és az ujjai különböző pozíciókba állíthatóak.

Tisztelegj a képregényhős előtt
Ez a merész művészeti alkotás számos olyan részletet tartalmaz, amely minden Pókember-rajongónak örömet okoz. A háttér a képregények Ben-Day-dot nyomdatechnikáját utánozza, ráadásul 15 pók jelképezi az Amazing Fantasy magazin 15. számát, amelyben Pókember először jelent meg 1962-ben. Az alsó sarokban az ő jelmondata olvasható: "A nagy hatalommal nagy felelősség jár."

LEGO szabadidős építőkockák felnőtteknek
Szkenneld be a QR-kódot, és hallgasd meg a hangsávot, amelynek tartalma személyre szabottan emeli az építés élményét, miközben elkészíted saját prémium faliképedet. Ha pedig elkészültél, ezt az egyedi műalkotást otthon vagy az irodádban a falon is kiállíthatod.

  • Ünnepelj egy szuperhőst - Keltsd életre a Csodálatos Pókembert (31209), miközben megépíted ezt az egyedi, többdimenziós LEGO Art készletet, amely tele van részletgazdag részletekkel.
  • Többdimenziós és pózolható - Ebben a műalkotásban Pókember kimászik a keretéből, és mozgathatod a fejét és az ujjait is
  • Ismerős háttér - A festmény háttere a képregényekben az 1960-as években használt Ben-Day-dot nyomdatechnika másolata.
  • Tisztelgés - A képen 15 pók látható, amelyek az Amazing Fantasy magazin 15. számát jelképezik, amelyben Pókember először jelent meg, 1962 augusztusában.
  • Alkoss és állítsd ki - Egy szórakoztató és kreatív LEGO® projekt felnőtteknek, amely 2.099 darabból áll, és büszkén felakaszthatod az otthoni vagy irodai falra.
  • Élvezd a hangsávot - Szkenneld be a QR-kódot, és hallgasd meg a készlet tartalmához igazított hangsávot, hogy még élvezetesebbé tedd az ezzel a szuperhős-művészettel töltött időt.
  • Ajándék a szuperhősök rajongóinak - Az 54 cm magas és 41 cm széles LEGO® Art modell gyönyörű ajándék, amely garantáltan örömet okoz a Pókember és a klasszikus képregények rajongóinak.
  • Illusztrált útmutató - A Csodálatos Pókember készlethez egy első osztályú füzet tartozik, amely részletesen bemutatja ezt a népszerű szuperhőst, és útmutatót tartalmaz, amely végigvezet az építési folyamaton.
  • Kiváló minőség - Több mint hat évtizede gyártjuk a LEGO® téglákat, hogy biztosítsuk, hogy azok konzisztensek, kompatibilisek és mindig működnek.
  • Mindig jó kezekben - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: