Super Mario™ LEGO® Donkey Kong faház bővítő készlet (71424)

Nincs értékelés
Márka: Lego
21 560 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (3 db)

Super Mario™ LEGO® Donkey Kong faház bővítő készlet (71424 ) 8 éves kortól a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Ezzel a LEGO® Super Mario™ (71424) Donkey Kong faház bővítő készlettel a gyerekek egy színes dzsungelszintet építhetnek és eljátszhatják a történeteket. A faház tele van autentikus részletekkel, amelyek a Donkey Kong-rajongók örömére szolgálnak, beleértve az építhető TV-t, rádiót és titkos rejtekhelyet. A gyerekek lovagolhatnak Donkey Kong hátán a LEGO® Mario, LEGO® Luigi vagy LEGO® Peach™ figurákkal (nem tartozék), szundikálhatnak a függőágyban, lerázhatnak egy banánt a pálmafáról és odaadhatják Donkey Kongnak, esetleg "játszhatnak" a Kong dobokon, meglátogathatják Cranky Kongot és még sok mást, hogy digitális érméket szerezzenek. Megjegyzés: Az interaktív játékélményhez a 71360, 71387 vagy 71403 kezdő készletek bármelyike szükséges.

Companion app
Töltsd le a LEGO Super Mario alkalmazást építési utasításokkal és más inspiráló tartalmakkal a még kreatívabb élményért.

Gyűjthető építőkészletek
Nagyszerű ajándék 8 éves kortól - és minden Donkey Kong-rajongónak - ez a moduláris készlet más LEGO Super Mario építőkészletekkel kombinálható, így végtelen számú egyedi szint hozható létre.

  • Csatlakozz a DK bandához Donkey Kong faházában (71424) - A gyerekek csatlakozhatnak Donkey Konghoz a dzsungelben, és rengeteget szórakozhatnak a banánok osztogatásával és Kong dobolásával ezzel a színes LEGO® Super Mario™ bővítő készlettel.
  • A készlet 2 LEGO® Super Mario™ figurát tartalmaz Donkey Kong világából: Donkey Kong és Cranky Kong.
  • Hiteles részletek - Fedezd fel a faházat építhető TV-vel, rádióval és titkos rejtekhellyel, szundíts a függőágyban, rázz le egy banánt a pálmafáról, "játssz" a Kong dobon és még sok minden mást!
  • Barátságos játék - Ugorj Donkey Kong hátára LEGO® Mario, LEGO® Luigi vagy LEGO® Peach™ (a figurák nem tartoznak a csomagba) társaságában, "adj" neki egy banánt, és látogasd meg néhányszor Cranky Kongot, hogy jutalmat kapj.
  • Nagyszerű ajándék 8 éves és idősebb játékosoknak - Ez az 555 darabos készlet szórakoztató karácsonyi vagy születésnapi ajándék lehet azoknak a gyerekeknek, akik rendelkeznek az interaktív játékhoz szükséges LEGO® Super Mario™ kezdő készletek (71360, 71387 vagy 71403) egyikével.
  • Újrarendezheted és kombinálhatod - A moduláris modell alapformájában több mint 19 cm magas, 46 cm széles és 17 cm mély, és úgy tervezték, hogy más LEGO® Super Mario™ készletekkel kombinálható legyen.
  • Digitális útmutató - Töltsd le a LEGO® Super Mario™ alkalmazást az építési útmutatóért, inspirációért és még sok másért. A kompatibilis Android és iOS eszközök listáját a LEGO.com/devicecheck oldalon találod.
  • A gyerekek fantáziájának ösztönzése - A LEGO® Super Mario™ gyűjtögetős készletek lehetővé teszik az egyéni és a csoportos játékot, szórakoztató érmegyűjtést és korlátlan kreatív lehetőségeket kínálnak a bővítésekkel és az újjáépítéssel.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, így könnyen és biztonságosan összeállíthatóak stabil modellekké.
  • Első a biztonság - A LEGO® darabokat a földre dobják, összetörik, elforgatják, felmelegítik és elemzik, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: