Disney™ LEGO® Disney hercegnő és kalandjai a piacon (43246)

Nincs értékelés
Márka: Lego
31 330 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Disney™ LEGO® Disney hercegnő és kalandjai a piacon (43246 ) a Legótól 6 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kifinomult LEGO® Disney Hercegnő (43246) Disney Hercegnő és kalandjai a piacon garantáltan izgalomba hozzák és szórakoztatják a Disney Hercegnő rajongókat és a 6 éves és idősebb gyerekeket. A játékban 4 megépíthető épületet találsz. Az egyik tetején egy tárolóhely és egy kis modell található virágcseréppel, paddal és szökőkúttal. A LEGO® ǀ Disney Tiana, Csipkerózsika, Hamupipőke és Ariel minifigurái, valamint 2 db gyűjtőgyűrű is található 4 db folyamatosan megújítható dekorációval. A gyerekek kalandokat tervezhetnek a piacon, és végtelen történetekbe kezdhetnek, vagy új történeteket találhatnak ki a sok inspiráló játékkiegészítővel.

Ez a Disney World készlet fejleszti a gyerekek önbizalmát, és kreatív játékra ösztönzi őket. Minden korosztály építői imádni fogják az egyes épületek részleteit - a homlokzatok színei megegyeznek a bennük helyet foglaló hercegnők ruháinak színeivel! A gyerekek a LEGO Builder alkalmazással egyszerű és intuitív építési élményt élvezhetnek. Az alkalmazásban 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, elmenthetik az építményeket és nyomon követhetik a haladást.

  • Disney hercegnő építőszett 6 éves kortól - Inspiráld a gyerekeket a fantáziadús játékra a Disney hercegnő építőszettel és kalandjaival a piacon.
  • A lehetőségek hatalmas tálalása - 4 épületet, egy kisebb területet ültetővel, paddal és szökőkúttal, valamint mini LEGO® ǀ Disney Ariel, Csipkerózsika, Hamupipőke és Tiana babákat tartalmaz.
  • Kreatív részletek - Tiana éttermében van hely a gyűjthető gyűrűk és dekorációk tárolására, a kincsesbolt tetején pedig egy megépíthető kincsesláda is található
  • Kívánj valamit - Ez a szórakoztató LEGO® készlet beindítja a képzeletet, és a rajongók élvezhetik a Disney-hercegnőkkel való kalandozást: dobj egy érmét a szökőkútba, és kívánj valamit, miközben meleg beignet-t fogyasztasz.
  • Ajándéktipp Disney-rajongóknak és 6 éves kortól - Az építőszett 4 különböző épületből és 4 híres Disney-hercegnő karakterből áll, így remek alkalmi ajándék lehet fiúknak és lányoknak egyaránt
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők 3D-ben nagyíthatják és forgathatják modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építményeket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Kulcskészségek fejlesztése - A 4 mini LEGO® Disney hercegnővel és 4 bonyolult épülettel ellátott építőszett kreatív játékra ösztönöz, és szórakoztató módon támogatja a fontos készségek fejlődését.
  • Méretek - A készlet 817 darabból áll, és a palota étterem modelljét tartalmazza, amely több mint 12 cm magas, 15 cm széles és 11 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: