Marvel Super Heroes™ LEGO® Pókica vs. Zöld Manó (10793)

Nincs értékelés
Márka: Lego
6 130 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Marvel Super Heroes™ LEGO® Spidey vs. Green Goblin (10793 ) a Lego-tól 4 éves kortól alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Örvendeztesd meg gyermekeidet a LEGO® 4+ Action Builder (10793) Spidey vs. Green Goblin játékkal. Ez a Marvel Pókember építő készlet kifejezetten az önbizalom és a problémamegoldó készség elmélyítésére készült, végtelen kreatív játékra inspirálva a 4 éves és idősebb gyerekeket.

A Disney+ Pók és csodálatos barátai című televíziós sorozat által inspirált járműkészlet tartalmaz egy Póki minifigurát egy lebegő járművel, forgó propellerrel és kinyitható pilótafülkével, egy Zöld Manó minifigurát egy töklövő siklóval, és egy Szellem-Pók minifigurát egy nagy arany pókhálóval. Van még Pókica robotbarátja, Trace-E, tengeri kiegészítők és egy aranyos rák is. A készlet tartalmaz egy kezdő blokkot is, amely segít a kis építőknek a kezdésben, valamint intuitív építési útmutatót egy színes képekkel illusztrált mesekönyv formájában.

Minden egyes téglaszatyor egy komplett modellt és figurát tartalmaz, amelyet a gyerekek gyorsan összerakhatnak, és mihamarabb játszhatnak. Az építőkockák 4+ remek lehetőség a felnőttek számára, hogy megosszák az építés örömét utódaikkal.

  • A Pókember és csodálatos barátai című Disney+ sorozat által inspirált Pókember vs. a zöld kobold építőszett a 4 éves és annál idősebb fiatal szuperhős- és Pókember-rajongók érdeklődésének és képességeinek megfelelően lett kialakítva.
  • Marvel hősök és járművek - Tartalmaz egy Pókica minifigurát, Zöld Manó és Szellem-Pók az akciódús játékhoz, valamint egy nagy kezdő blokkot, amely gyors és szórakoztató építkezést tesz lehetővé.
  • Mozgatható játék gyerekeknek - Tartalmazza Pókica légpárnás járművét forgó propellerrel és nyitható pilótafülkével, valamint Zöld Goblin siklóját
  • Pókember-témájú játék - A TV-sorozatból származó hiteles részletek közé tartozik Pókember robotbarátja, Trace-E, tök alakú rakéták, arany pókháló, tengeri kiegészítők és egy rák.
  • Pókember-témájú ajándék gyerekeknek - A kezdő szerszámmal és az egyszerű építési folyamattal ellátott készlet remek ajándék minden fiatal szuperhős-rajongónak.
  • Még több szórakozás - Nézd meg a kompatibilis LEGO® 4+ járművek és LEGO Marvel készletek széles választékát!
  • Építőkészletek kisgyerekeknek - A LEGO® 4+ készletek megnyitják az ajtót a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • Járműkészlet 4 éves kortól - A készlet 84 darabból áll, a Zöld Goblin sikló több mint 3 cm magas, 8 cm hosszú és 14 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: