Marvel Super Heroes™ LEGO® fúró jármű (10792)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 270 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Marvel Super Heroes™ LEGO® jármű fúróval (10792 ), 4 éves és idősebb gyermekek számára a Legótól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ajándékozd meg a Spidey rajongóknak a LEGO® 4+ Superhero Builder (10792) Jármű fúróval. Ez a sokoldalú, színes készlet ismerős karaktereket és szórakoztató funkciókat tartalmaz, és kifejezetten arra lett tervezve, hogy elmélyítse az önbizalmat és a problémamegoldó készséget, végtelen kreatív játékra inspirálva a 4 évesnél idősebb gyerekeket.

A Disney+ TV-sorozat Pókember és csodálatos barátai alapján készült készlet egy Pókember autót tartalmaz forgó fúróval, egy Miles "Spin" Morales minifigurát és egy Electro minifigurát. Van egy kezdő alvázkocka is, amellyel a gyerekek könnyen elkezdhetik az építkezést. Az útmutatót egy vidám képregény formájában is tartalmazza.

A 4+ sorozatú készleteket a fiatal építőkre szabták. Tele vannak megnyerő részletekkel, amelyek garantálják a nagyszerű játékélményt. Minden egyes téglabatyu egy komplett modellt és figurát tartalmaz, amelyet a gyerekek gyorsan összerakhatnak, és mihamarabb elkezdhetnek játszani. A 4+ építő készletek remek lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építés örömét utódaikkal.

  • A Miles "Spin" Morales Vehicle - Drill Vehicle modell, amelyet a Disney+ TV-sorozat Pókfej és csodálatos barátai ihletett, 4+ éves korú lelkes fiatal építők számára alkalmas.
  • Építhető jármű és 2 minifigura - Tartalmaz egy Miles "Spin" Morales minifigurát és Electro-t, valamint egy nagy kezdő kockát, amely gyors és szórakoztató építkezést tesz lehetővé.
  • Spidey jármű fúróval - Ez az építhető Miles "Spin" Morales járműmodell egy "fúróval" rendelkezik az elején, amit a gyerekek elforgathatnak.
  • Ajándék a Pókember-rajongóknak - Ez a Spin és Electro készlet rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a Disney+ TV-sorozat, a Pókember és csodálatos barátai rajongóinak örömet szereznek majd.
  • Pókember-témájú ajándék gyerekeknek - A kezdő blokk és az egyszerű építési folyamat révén ez a készlet nagyszerű ajándék minden fiatal szuperhős-rajongónak.
  • Még több szórakozás - Fedezd fel a kompatibilis LEGO® 4+ járművek és LEGO Marvel készletek széles választékát!
  • Építőkészletek kisgyerekeknek - A LEGO® 4+ készletek megnyitják az ajtót a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • LEGO® tégla járműkészlet 4 éves kortól - Ez a szórakoztató készlet 58 darabból áll, és a jármű több mint 8 cm magas, 12 cm hosszú és 13 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: