Icons LEGO® Csendes kert (10315)

Nincs értékelés
Márka: Lego
34 120 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

Az Icons LEGO® Silent Garden (10315 ) LEGO® Silent Garden (10315 ) a Lego-tól 18 éves kortól használható.


Részletes információ

Termék részletes leírása

Élvezd a koncentrált építkezést a LEGO® Icons (10315) Silent Garden felnőtteknek. Lazíts, miközben minden egyes gyönyörű részletet megalkotsz, és élvezd a növények tökéletes elrendezését az otthoni vagy irodai bemutatáshoz.

Egy csodálatos funkciókkal teli kert
A hagyományos japán kert által inspirált, megépíthető modell egy íves hidat, patakot, koi pontyot, lótuszvirágokat, fákat, köveket, kőlámpákat és egy pavilont tartalmaz egy részletes teaszertartási szobával.

Üdvözöljük a zónádban
Fedezz fel egy helyet a pihenésre a LEGO® Icons Csendes kertjével - ez egy menedék a felnőttek számára, és remek ajándékötlet a kert szerelmeseinek és a koncentráció pillanatainak. Tekintse meg a felnőtteknek szánt LEGO építőszettek inspiráló választékát.

  • Építs és gondozz egy gyönyörű kertet - Pihenj ezzel a koncentrált építési projekttel felnőtteknek LEGO® Icons (10315) Csendes kert
  • Ez az építhető modell egy hagyományos japán kert ihlette, tartalmaz egy íves hidat, egy patakot, koi pontyokat, lótuszvirágokat, fákat, köveket, kőlámpákat és egy pavilont egy részletesen kidolgozott szobával a teaszertartásokhoz.
  • Testre szabhatod a bemutató modellt - A Zen Garden modell alaplemezén található nyílások segítségével könnyen átrendezhető, így különböző variációkat hozhatsz létre az otthoni vagy irodai bemutatáshoz.
  • Pihentető ajándék - A LEGO® Icons Quiet Garden építőszettet a LEGO építőkockák és a kreatív kertészeti projektek felnőtt rajongói számára tervezték.
  • Hiteles kiegészítők - A LEGO® tartozékok közé tartozik egy teáskanna és egy habverő is.
  • Digitális építési útmutató - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát.
  • Méretek - Több mint 21 cm magas, 32 cm széles és 20 cm mély.
  • Állj meg a jelen pillanatban - Fedezd fel a LEGO® Csendes kert építőszettet, amely a felnőtt építőszett-kínálat része.
  • Minőségi anyagok - A LEGO® téglák kiváló minőségű anyagokból készülnek. Egységesek, kompatibilisek és könnyen összeszerelhetőek - és ez így van 1958 óta.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabok szigorú biztonsági és minőségi teszteken esnek át az optimális építési élmény érdekében.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: LEGO
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: