Magic: the Gathering - Zendikar Rising Draft Booster (JP)

Eladás
Nincs értékelés
Márka: WotC
1 370 Ft –13 %
zendikar rising japanese booster3 5f5769de4e584
1 370 Ft –13 % 1 180 Ft
Raktáron - most küldünk (10 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

15 lapos Draft Booster a Zendikar Rising készletből, mindig 10 common, 3 uncommon 1 rare vagy mythic rare kártyát tartalmaz. Egy common kártya helyett véletlenszerű ritkaságú fóliakártya jelenhet meg az boosterben. Bizonyos esetekben az booster kártyája látható az úgynevezett showcaseben vagy ritkábban borderless(szegély nélküli) formában

A Zendikar Rising a Magic: the Gathering 85. szettje. Visszatér Zendikar gazdag síkságára, amely most megszabadult a gonosz Eldrazi elől. Ismételten átlátjuk ezt a síkságot és a hozzájuk kapcsolódó kalandokat, amelyekbe a játékosok beleszerettek az első blokk (Zendikar, Worldwake, Rise of Eldrazi) vagy a második blokk (Battle for Zendikar, Oath of the Gatewatch) korábbi kiadásaiban. Ez ismét egy készlet, amely minőségi Land kártyákon fog alapulni. Ez is tartalmaz teljes művészeti alapföldeket, és a Mythic Rare kártyák mostantól gyakrabban jelennek meg a boxokban (1 egy 7,4-es emlékeztető csomagon az előző 1/8-hoz képest). Itt számos veszéllyel találkozunk az ősi rúnákban, amelyeket az Eldrazi megsemmisített a jelenlétükkel, a helyiek, akik tombolásuk után nem bíznak másokban, de Roil is - kiszámíthatatlan változási hullámok az egész síkságon. A Planeswalkerek közül  visszatérnek Jace és Nissa.

Minden Zendikar Rising Booster csomagban találunk 1 Full-art Basic Land-ot a Zendikar Rising új kollekciójából és 1 Double-Faced kártyát a véletlenszerű ritkaság országából.

A Zendikar Rising edition kiadásának dátuma - 2020.9.25

A kártyák japán nyelvűek.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: