Flesh and Blood Tales of Aria Blitz Deck - Oldhim

Nincs értékelés
4 430 Ft
Készleten (5 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Isenloft védelmezői felébrednek végtelen hibernációjukból. A Candlehold őrzői kihegyezik töviseiket, melyek a virágzó növényzet alatt rejtőznek. A Volthaven próféták a nagy aurora borealis által ábrázolt jövőt figyelik.
A törékeny béke évszázadai után Rath világa ismét a háború szélére kerül. Dühös szörnyek emelkednek ki az ősi dzsungelből, hogy szembeszálljanak a nemes harcosokkal az egyre véresebb összecsapásokban. Egy konfliktusokkal sújtott világban meg kell küzdened a jövődért. Engedsz mások mesterkedéseinek, vagy a saját utad választod? Fogd a kardod és készülj fel a harcra, mert nem számít, ha elmenekülsz, a háború úgyis megtalál.

A Flesh and Blood egy gyűjthető fantasy kártyajáték. A játékban az egyik hős szerepét töltöd be, és az a feladatod, hogy 0-ra csökkentsd ellenfeled életeinek számát. Ebben különféle képességek, felszerelések és fegyverek segítenek.

Előre elkészített csomag, játékra készen.
Az újoncok és a tapasztalt játékosok is értékelni fogják! Ez egy nagyszerű módja annak, hogy bekapcsolódjon a játékba, vagy élvezze az új Monarch kártyákat.
Ez a tematikus csomag a három új hős egyikét tartalmazza - Oldhim jégvédőt

A csomag tartalmaz:
• 40 kártya, plusz hős-, fegyver- és felszereléskártyák

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: