Flesh and Blood - Tales of Aria Booster Box (Unlimited)

Eladás
Nincs értékelés
32 870 Ft
Raktáron - most küldünk (3 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Isenloft védelmezői felébrednek végtelen hibernációjukból. A Candlehold őrzői kihegyezik töviseiket, melyek a virágzó növényzet alatt rejtőznek. A Volthaven próféták a nagy aurora borealis által ábrázolt jövőt figyelik.
A törékeny béke évszázadai után Rath világa ismét a háború szélére kerül. Dühös szörnyek emelkednek ki az ősi dzsungelből, hogy szembeszálljanak a nemes harcosokkal az egyre véresebb összecsapásokban. Egy konfliktusokkal sújtott világban meg kell küzdened a jövődért. Engedsz mások mesterkedéseinek, vagy a saját utad választod? Fogd a kardod és készülj fel a harcra, mert nem számít, ha elmenekülsz, a háború úgyis megtalál.

A Flesh and Blood egy gyűjthető fantasy kártyajáték. A játékban az egyik hős szerepét töltöd be, és az a feladatod, hogy 0-ra csökkentsd ellenfeled életeinek számát. Ebben különféle képességek, felszerelések és fegyverek segítenek.

A Tales of Aria egy különálló készlet, amely három új hőst tartalmaz új mechanikával. A dobozt úgy tervezték, hogy kiegészítse a gyűjteményt, erősítse a csomagokat és a constructed játékot (sealed és draft).

Az a booster box a Tales of Aria készlet ulnimited példányából származik.

További 24 kiegészítő csomagot tartalmaz.

 

• 238 új kártya a készletben
• 15 kártya + 1 token minden boosterben

A kártyák angol nyelvűek.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: