Flesh and Blood TCG – Welcome to Rathe Booster Box

Nincs értékelés
53 390 Ft
Készleten (4 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sok évszázados béke után Ratheu világa a háború szélén áll. Dühös lények kerülnek ki az ősi dzsungelből, és egyre brutálisabb harcokban vesznek részt nemes lovagokkal. Az elfeledett birodalom feltárja a titkot, amelyet el akart temetni, hogy megvédje őket. Harcoljon azért, hogy a konfliktusok által sújtott világban saját kezébe vehesse sorsát. Engedelmeskedsz mások machinációinak, vagy megtalálod az utad? Fogd meg a kardodat és készülj fel a csatára, mert bárhová is szaladsz, a háború megtalálja.

A Flesh and Blood az új-zélandi Legend Story Studios új kártyajátéka, amelyet James White készített - olyan embert, akit a Magic:the Gathering egyik első hulláma elragadtatott több mint 25 évvel ezelőtt. A játék cselekvést, stratégiát, sok szórakozást és természetesen érdekes szinergiákat ígér az egyes kártyák között.

A Flesh and Blood első kiadásában a teljes készletben összesen 226 kártyát találunk. A Welcome to Rathe első kiadásának Booster Pack-je összesen 15 kártyát + 1 tokent tartalmaz. A ritkaságok megoszlása ​​a Boosterben a következő:

  • 1x Premium Foil kártya minden Pack-ban
  • 1x Rare/Super Rare/Majestic kártya és 1 Rare kártya minden Pack-ban
  • 1x Equipment kártya minden Pack-ban
  • 11x Common kártya minden Pack-ban

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: