DREAMZzz™ LEGO® Rémálom cápa hajó (71469)

Nincs értékelés
Márka: Lego
46 020 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DREAMZzz™ LEGO® Nightmare Shark Boat (71469 ) a Lego-tól 10 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DREAMZzz™ (71469) Cápahajó a Rémálmoktól című LEGO® DREAMZzz™ játékkal a 10 éves és idősebb gyerekek egy akciódús álomvilágban merülhetnek el. Az Éjszakai Vadász elrabolta Izzy kedvenc plüssállatát, és egy kalózhajóval kombinálta, hogy létrehozzon egy szörny alakú hajót, amelyet a gyerekek most megépíthetnek. 1 készlet, 2 építési lehetőség Az építők 2 építési lehetőség közül választhatnak - egy hajó vagy egy tank opció közül. A hajó erős motorokkal és vitorlákkal rendelkezik, a tank pedig menő kiegészítőkkel és repülő szemekkel büszkélkedhet. A 2 építési lehetőség ösztönzi a kreativitást, és dupla játékidőt biztosít a gyerekeknek. Nagyszerű funkciók A Cápahajó rengeteg szenzációs funkcióval rendelkezik, amelyeket a gyerekek imádni fognak. Az állkapocs kinyitható és egy minifigura behelyezhető, egy gombnyomásra megjelenik egy titkos kincsesláda, a hátsó kabin kivehető és így tovább. Mindkét oldalán forgó ágyútornyok, középen pedig egy ketrec és egy csapóajtó található.

  • Építsd meg a modellt 2 módon - A televíziós sorozat alapján a LEGO® DREAMZzz™ (71469) Nightmare Shark Boat készlettel egy bonyolult modellt építhetsz.
  • 2 építési lehetőség - A hajót megépítheted hajónak vagy tanknak, ami felpezsdíti a kreativitást és megduplázza a játékidőt.
  • 2 forma - A hajó erős motorokkal és vitorlákkal rendelkezik, míg a tankot szenzációs kiegészítők és repülő szemek díszítik.
  • Király funkciók - A cápahajónak nyitható állkapcsai, titkos kincsesládája, kivehető hátsó kabinja, ketrece, csapóajtói és forgó tornyai vannak
  • 4 minifigura - Mateo, Izzie, Nova és a Rémkirály kidolgozott minifigurái még inkább életre keltik a történetet
  • Órákig tartó szórakozás - Ezt a készletet 10 éves és idősebb gyerekek számára tervezték, akik szeretnek órákat tölteni az építéssel egyedül vagy a barátaikkal.
  • Méretek - A Rémálom cápahajó több mint 31 cm magas, 60 cm hosszú és 25 cm széles.
  • Történetvezérelt építési útmutató - A készlet történetvezérelt építési útmutatót tartalmaz, amely digitális változatban is elérhető a LEGO® Builder alkalmazáson keresztül.
  • A prémium LEGO® téglákat úgy tervezték, hogy mindig könnyen összeilleszthetőek legyenek.
  • Biztosított biztonság - A LEGO® téglákat alaposan tesztelték, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági előírásoknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: