Marvel Super Heroes™ LEGO® Iron Man Hulkbuster vs. Thanos (76263)

Nincs értékelés
Márka: Lego
8 310 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A Marvel Super Heroes™ LEGO® Iron Man Hulkbuster vs. Thanos (76263 ) a Lego-tól 4 éves kortól alkalmas.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Marvel (76263) Iron Man Hulkbuster vs. Thanos ikonikus karaktereket és szenzációs technológiájukat mutatja be egy építhető játékkészletben 4 éves kortól.

A tökéletes kezdés gyerekeknek
A Bosszúállók: Végtelen háború ihlette készlet a szuperhős Vasember és robotja, valamint a szupergonosz Thanos és repülőgépe összecsapását ábrázolja. A Hulkbuster robot mozgatható, és van rajta egy ülés a Vasember minifigurának. A repülőgéphez tartozik egy korongkilövő és egy ülés Thanos minifigurája számára. A csomag minden egyes zacskója egy teljes modellhez és figurához szükséges téglákat tartalmaz, amelyeket a gyerekek azonnal összerakhatnak játékhoz. A színes, mesébe illő útmutató útmutatóként szolgálnak az építéshez és a játékhoz, a robot lábaihoz pedig 2 kezdő kocka teszi még egyszerűbbé az építkezést. A még szórakoztatóbb digitális építés érdekében a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazás lehetővé teszi az építők számára a nagyítást, a modellek 3D-s forgatását és a haladás nyomon követését.

Az egész család játszik
A 4 éves kortól használható építőkockák remek lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy megosszák az építés örömét utódaikkal.

  • Fantáziadús játék a fiatal szuperhősöknek - A LEGO® Marvel (76263) Iron Man Hulkbuster vs. Thanos építő készlet a 4 éves és annál idősebb gyerekeket a klasszikus szuperhős akciókkal ismerteti meg.
  • Ikonikus karakterek - Tartalmazza Vasembert a Hulkbuster robotjával és Thanost a repülőgépével. A kezdő kockának köszönhetően az építés és a játék öröme azonnal elkezdődhet
  • Akciócsata - A Hulkbuster robot mozgatható, és tartalmaz egy ülést a Vasember minifigurának. A repülőgéphez egy korongkilövő korong van csatlakoztatva, és egy ülés a Thanos minifigurának.
  • Ajándék 4 éves kortól - Ez az ajándék születésnapra, karácsonyra vagy más alkalomra egy kezdő blokkot és egyszerű építési utasításokat tartalmaz, hogy fejlessze és megerősítse a gyerekek kulcsfontosságú készségeit
  • Játék útközben - A Hulkbuster több mint 11 cm magas, a repülőgép pedig 9 cm széles, így a gyerekek bármilyen kalandra magukkal vihetik.
  • Inspiráld a gyerekek fantáziáját - A LEGO® 4+ téglák megnyitják az ajtót a filmbálványok, kedvenc karakterek és hétköznapi hősök világába.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy egységesek és kompatibilisek, és lehetővé teszik a könnyű összeillesztést és szétillesztést.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® darabokat földre dobják, felmelegítik, összetörik, elforgatják és elemzik, hogy biztosítsák, hogy megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: