Marvel Super Heroes™ LEGO® Amerika kapitány pajzsa (76262)

Nincs értékelés
Márka: Lego
68 650 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (4 db)

Marvel Super Heroes™ LEGO® Captain America Shield (76262 ) a Legótól 18 éves kortól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A felnőtt Marvel-rajongóknak lehetőségük van arra, hogy szenvedélyüket a Marvel Moziverzum egyik legikonikusabb darabjának modellje formájában mutassák meg. A LEGO® Marvel (76262) Amerika kapitány pajzsa egy kifinomult és hiteles modell, amely kifizetődő építési élményt nyújt, és még sokáig gyönyörködhetsz benne, miután elkészült.

A Jó vs. a Gonosz emblémája
A 3128 darabos modell átmérője több mint 47 cm, és egy névtáblával ellátott talapzaton áll. A további praktikusság érdekében a LEGO Builder alkalmazásban megtalálod a modell építési útmutatójának digitális változatát.

  • Az ikonikus pajzs - A LEGO® Marvel (76262) Amerika kapitány pajzsa a jó és a gonosz elleni küzdelem legendás jelképének hiteles modellje, amelyet megépíthetsz és kiállíthatsz.
  • Készen áll a kiállításra - A pajzs egy névtáblával ellátott alapzaton áll, és tartalmaz egy Amerika kapitány minifigurát a saját pajzsával és Thor kalapácsával, a Mjölnirrel.
  • Gazdagító kihívás - A modellépítőket a képregénytörténet eme részének hiteles részletei ragadhatják meg, miközben blokkról blokkra építik meg.
  • Ajándék felnőtteknek - Ez a kreatív építőkészlet nagyszerű ajándék a Marvel Studios, a LEGO® téglák vagy a modellezők bármelyik rajongójának.
  • Kiállításra készült modell - A kész modell átmérője több mint 47 cm.
  • Használd a mobileszközöd - A LEGO® Builder alkalmazás tartalmazza a készlethez mellékelt építési útmutató digitális változatát,
  • Intuitív építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkcióval, amellyel a modelleket 3D-ben nagyíthatják és forgathatják, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • Pihenés - A felnőtteknek szóló prémium LEGO® termékcsalád olyan gazdagító építési élményt nyújt, amely a modell elkészülte után is sokáig gyönyörködtet az eredményekben.
  • Minőségi garancia - A LEGO® darabok megfelelnek a szigorú iparági minőségi szabványoknak, ami azt jelenti, hogy konzisztensek, kompatibilisek és könnyen építhetők.
  • Garantált biztonság - A LEGO® téglákat és darabokat leejtjük, összetörjük, elforgatjuk, hőkezeljük és elemezzük, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: