NINJAGO LEGO® Elemi sárkány vs. Robot császárnő (71796)

Nincs értékelés
Márka: Lego
33 020 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

NINJAGO LEGO® Lifelike Dragon vs. Robot Empress (71796 ), 9 éves kortól a Lego-tól.


Részletes információ

Termék részletes leírása

A 9 éves és idősebb Ninja rajongók a Dragon Uprising című NINJAGO® TV-sorozat látványos csatáját élhetik át újra a Dragon Elemental vs. Empress Robot (71796) játékkal. A készlet tartalmazza a félelmetes sárkányt, Jiro-t, aki a repülő gép arany szárnyainak és kilövőinek hozzáadásával fejleszthető, hogy felvegye a harcot a pozicionálható arany Empress Robot és annak hatalmas földrengést okozó fegyvere ellen.

Prémium építőcsomag gyerekeknek
Ez a lenyűgöző készlet 6 minifigurát tartalmaz. Jay, Sora és Zane 2 arany katanával rendelkeznek, amelyekkel Lord Ras ellen harcolnak egy kalapáccsal, Beatrix császárné ellen egy császári karddal és a császári gárda ellen egy bottal. A karakterek a sárkányerő sárga darabjáért harcolnak. A gyerekek további 4 különböző színű sárkányerő-darabot, valamint 4 arany sárkányerő-magot gyűjthetnek a NINJAGO sorozat más készleteiből.

Szórakoztató digitális élmény LEGO® építőknek
Hagyd, hogy a LEGO Builder alkalmazás vezesse a gyerekeket, és élvezd az egyszerű és intuitív építési kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el az építéseidet és kövesd a fejlődésedet.

  • Sárkány vs. Robot - A 9 éves és idősebb gyerekek újra átélhetik a látványos döntő csatát a NINJAGO® TV-sorozat Sárkányfelkelés című részében a Sárkány vs. Robot császárnő elemi készlettel (71796).
  • 6 minifigura - Jay, Sora és Zane 2 arany katanával szállnak szembe Lord Ras-szal egy kalapáccsal, Beatrix császárnővel egy császári karddal és a császári gárdával egy bottal.
  • Repülőgép - A ninják felszállhatnak az égbe egy aranyszárnyakkal és 4 darabot kilövő, erőteljes kilövővel felszerelt repülőgéppel.
  • Fejleszthető nindzsa sárkány - A Jiro sárkányt még nagyobbá és lenyűgözőbbé lehet tenni a repülő gép arany szárnyainak és kilövőinek hozzáadásával.
  • Gyűjthető sárga sárkányos erődarab - A nindzsa és Beatrix császárnő harcolnak ezért az erőforrásért. A gyerekek további 4 különböző színű sárkány-erődarabot gyűjthetnek további LEGO® NINJAGO® készletekkel.
  • LEGO® ajándékötlet - Ez a prémium 1038 darabos készlet lehetővé teszi a 9 éves és annál idősebb kis építők számára az építés és a játék élményét, így nagyszerű születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet.
  • Kiállítható darab - Jiro, az Elemi Sárkány több mint 25 cm magas, így a gyerekszobában kiállítható a merész csaták között.
  • Az építés új módja - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s nagyítását és forgatását munka közben.
  • Prémium minőség - A LEGO® téglákat több mint hat évtizede gyártják, hogy mindig biztonságosan össze lehessen őket illeszteni.
  • Biztonsági garancia - A LEGO® téglák megfelelnek a szigorú globális biztonsági előírásoknak.



Kiegészítő paraméterek

Kategória: Filmek, sorozatok és játékok
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: