City LEGO® gokartok sofőrrel (60400)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 160 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A City LEGO® Gokartok sofőrrel (60400 ) a Lego-tól 5 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® City (60400) Kart Drivers készlettel az 5 éves és idősebb autóversenyzős játékok rajongói végtelen akciódús szórakozást élvezhetnek. A kis versenyzők 2 mini versenyző figura közül választhatnak, és egy narancssárga vagy türkiz minigokarttal indulhatnak izgalmas versenyre.

Ez a gokart készlet szórakoztató ajándék a gyerekeknek, és könnyen érthető nyomtatott építési útmutatót és a LEGO Builder alkalmazásban elérhető digitális utasításokat tartalmaz. Ez az intuitív segítő lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy építkezés közben zoomoljanak, forgassák és minden szögből nézzék a 3D modelleket. Emellett nyomon követhetik az építés előrehaladását, és felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építőkockákat.

A gyerekek csodálatos járművekkel és gépekkel körülvéve nőnek fel. A LEGO City termékcsalád lehetővé teszi számukra, hogy testközelből fedezzék fel őket a valósághű modellekkel és a szórakoztató karakterekkel, amelyek nyitott végű, végtelen kreatív játékra inspirálják őket.

  • Gokart építő készlet - A LEGO® City Gokartok sofőrökkel készlettel az 5 éves és annál idősebb gyerekek órákon át szórakozhatnak az építéssel és a versenyzéssel.
  • Mit találsz a dobozban? - Minden, amire a gyerekeknek szükségük van a türkiz és narancssárga gokartok építéséhez, 2 mini versenyző figura és egy trófea a győztesnek.
  • Fantáziadús játék - Helyezd a LEGO® gokartvezető minifigurákat a pilótafülkékbe, és élvezd a kreatív játék és a mesélés óráit!
  • Interaktív oktatóprogram - Fedezd fel az intuitív LEGO® Builder alkalmazást, amellyel a gyerekek 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, nyomon követhetik az építés előrehaladását, valamint felfedezhetik és elmenthetik a virtuális építőkockákat.
  • Ajándéktipp 5 éves kortól - Lepd meg a gokart rajongókat egy építőkockával, amely remek ajándék vagy meglepetés lehet
  • Végtelen akciólehetőségek - Kombináld ezt a gokartversenyző készletet a LEGO® City termékcsalád más modelljeivel (külön megvásárolható), hogy még több szórakoztató kalandban legyen részed.
  • Szórakoztató tanulás - A LEGO® City téglák segítik a gyerekeket az önbizalom és a legfontosabb életvezetési készségek fejlesztésében a nyílt végű, kreatív játékon keresztül.
  • LEGO® City játékok játékhoz és kiállításhoz - A 99 darabos készlet egy gokart modellt tartalmaz, amely több mint 3 cm magas, 8 cm hosszú és 4 cm széles.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: