DUPLO® LEGO® Hétköznapi tevékenységek: Fürdés (10413)

Nincs értékelés
Márka: Lego
3 270 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (>10 db)

A DUPLO® LEGO® Everyday Activities (10413 ) 1,5 éves kortól és idősebb gyermekek számára alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® DUPLO® (10413) My First Daily Activities: Bathing segít a 18 hónapos és idősebb gyerekeknek megérteni a fürdéssel kapcsolatos érzéseiket. Ez az állatos készlet 2 játékelefántot - egy felnőtt elefántot és egy bébielefántot -, valamint egy fürdőkádat, zuhanyzót és WC-t tartalmaz. A kisgyermekes szülők együtt fürödhetnek új LEGO® DUPLO® állatbarátaikkal, és sok örömet szerezhetnek a kiselefánt közös mosdatásával. Emellett a gyerekek elmélyítik a higiéniai szokások megértését.

Ez az érzelmi és szociális készségeket fejlesztő játék egy boldog vagy szomorú arckifejezésű elefántfigurát tartalmaz, hogy a kicsik kifejezhessék a fürdéssel kapcsolatos érzéseiket. Ráadásul a készlet remek módja annak, hogy beszélgetést kezdjünk a kisgyerekekkel a bilire járásról.

A LEGO DUPLO készletekkel a kicsik is játszva tanulnak, fejlődik az önismeretük, és megtanulják felismerni és megérteni érzelmeiket.

  • Fürdőjáték kisgyermekeknek - A 18 hónapos és idősebb gyermekek a LEGO® DUPLO® My First Daily Activity: Bathing oktatójátékkal megtanulják a fürdés egészséges alapjait.
  • Oktatójáték a kicsiknek - Tartalmaz 2 elefántfigurát, valamint egy WC-t, egy fürdőkádat és egy zuhanyzót, amelyek tartós LEGO® DUPLO® téglákból és darabokból készültek, hogy fürdés közben mókás történeteket mesélhessenek.
  • Szociális és érzelmi készségek fejlesztése - Az elefántfigurának boldog és szomorú arckifejezései vannak, és a kisgyermekek különböző érzelmekkel teli forgatókönyveket játszhatnak el új állatbarátjukkal együtt
  • Ajándéktipp kicsiknek - Ajándékozza meg a kis állatbarátot egy egyszerű, bármilyen alkalomra alkalmas készlettel
  • Kiváló minőségű építőkockák - A LEGO® DUPLO® téglákat és darabokat a földre dobjuk, összetörjük, csavarjuk, melegítjük és elemezzük őket, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági előírásoknak.
  • A kicsik fejlődésére épül - Ez a LEGO® DUPLO® építőkészlet segíti a kisgyermekek önkifejezését és finommotoros készségeit, miközben megtanítja nekik, hogy a fürdés is lehet szórakoztató
  • Nagy adag szórakozás egy kis LEGO® építőszettben - Ez a fürdés témájú, oktató jellegű építőszett 15 darabból áll, és összeszerelve több mint 14 cm magas, 28 cm széles és 8 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: