Marvel Super Heroes™ LEGO® Rakéta és a kis Groot (76282)

Nincs értékelés
Márka: Lego
19 140 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (8 db)

A Marvel Super Heroes™ LEGO® Rocket és a kis Groot (76282 ) 10 éves kortól használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A LEGO® Marvel (76282) Rocket és Little Groot a Marvel akciójelenetek élményét új szintre emeli. A készlet 10 éves kortól alkalmas, és összeszerelve több mint 22 cm magas. Ez a Rocket akciófigura sokkal több, mint egy gyerekjáték - ez a Marvel szeretett Galaxis őrzői karakterének valósághű megjelenítése.

A hős összerakható, mozgó modellje tökéletesen visszaadja lázadó szellemét és fegyverek iránti szeretetét. A könyökét kivéve minden ízülete teljesen mozgatható, így végtelen játék- és kiállítási lehetőséget biztosít. Kezében egy rugós kilövőt és egy blisztert tart. Vállán aranyos társa, a kis Groot ül. Ha modern építőszettet keresel a kis szuperhősöknek, a LEGO Marvel Rocket és a kis Groot remek választás. A még több digitális szórakozáshoz ott van a szórakoztató és intuitív LEGO Builder alkalmazás, ahol az építők 3D-ben zoomolhatják és forgathatják a modelleket, és nyomon követhetik a haladást.

  • Rocket akciófigura gyerekeknek - A LEGO® Marvel Rocket és Little Groot akciófigura a 10 éves és annál idősebb építőknek garantáltan új szintre emeli a Marvel akciójelenetek élményét.
  • 2 Marvel-figura - A készlet 2 Guardians of the Galaxy figurát tartalmaz: Rocket rugós kilövővel és fegyvertárral, valamint Little Groot minifiguráját, amely Rocket vállára erősíthető.
  • Mozgatható akciófigura - A mozgatható Rocket figurával a gyerekek kalandokat élhetnek át a Galaxis őrzőivel együtt.
  • Rengeteg játéklehetőség - Ez a LEGO® Marvel termékcsaládból származó szórakoztató, megépíthető modell tökéletes játékra és kiállításra is.
  • A LEGO® építőkészlet a filmek szerelmeseinek - Az akciófilmek és a Marvel Guardians of the Galaxy rajongói órákig szórakozhatnak ezzel a kifinomult, mozgatható Rocket akciófigurával.
  • 3D építési útmutató - A gyerekek letölthetik a LEGO® Builder alkalmazást, és élvezhetik a magával ragadó építési élményt a digitális zoom és forgatás funkciókkal, amelyekkel 3D-ben nagyíthatják és forgathatják a modelleket, valamint lehetőségük van a készletek mentésére és az építés előrehaladásának megtekintésére.
  • A LEGO® Marvel termékcsalád - A LEGO Marvel készletekkel és modellekkel a kis szuperhősök végtelen kreatív, akciódús kalandok elé nézhetnek.
  • 566 darab - Az építhető Rocket akciófigura több mint 22 cm magas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: