Harry Potter™ LEGO® Bagoly a Roxfort kastélyban (76430)

Nincs értékelés
Márka: Lego
14 410 Ft
Kiárusítva
A tétel elfogyott…

A Harry Potter™ LEGO® Roxfort kastély (76430 ) 8 éves kortól használható a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Idézd fel a jelenetet a Roxfort kastély bagolyházában, amelyben Harry Potter™ meghívja Cho Changot a karácsonyi bálba, és vágj bele további varázslatos kalandokba ezzel a fantázia készlettel gyerekeknek (76430). A kreatív játékhoz a készlet része a Bagolyház tornyának kidolgozott modellje, amely a Roxfort iskola baglyainak ad otthont. Vannak ablakpárkányok, amelyeken a baglyok ülhetnek, egy bagolyszobor, a 14 gyűjthető Roxfort-portré közül 1, valamint a baglyok gondozásához szükséges kiegészítők. A csomagban 3 LEGO Harry Potter minifigura és 5 bagolyfigura is található a szórakoztató szerepjátékhoz.

A legjobb Harry Potter témájú születésnapi ajándékot keresed 8 éves és idősebb gyerekeknek? Ez a varázslóvilág készlet pont megfelelő. Önálló játékra ösztönzi az építőket - nemcsak egyedül, hanem csoportosan is építhetsz és játszhatsz vele. Ez a készlet az első a hamarosan megjelenő, moduláris LEGO Harry Potter készletek sorában (külön megvásárolható), amelyek kombinálásával a valaha LEGO téglákból készült legnagyobb Roxfort kastélyt hozhatod létre.

  • LEGO® Harry Potter™ fantázia építő készlet - Élvezd a több órás játékot a Roxfort kastély első LEGO Bagoly modelljével, amelyben Harry Potter meghívta Cho Chongot a karácsonyi bálba.
  • 3 LEGO® Harry Potter™ figura - LEGO minifigurák Cho Changról, Argus Filchről és Harry Potterről, valamint 5 bagolyfigura, köztük Pigwidgeonról.
  • Egy igényes építő készlet gyerekeknek - A bagolyház, amely a Roxfort iskola baglyainak ad otthont, tartalmaz ablakpárkányokat, amelyeken a baglyok megpihenhetnek, egy bagolyszobrot és a baglyok gondozásához szükséges kiegészítőket is
  • 1 a 14 gyűjthető Roxfort-portréból - Ez a kalandkészlet egy arany darabot tartalmaz a 14 véletlenszerűen kiválasztott Roxfort-portréból 1 darabot, amelyet a bagolyházban lehet elhelyezni.
  • Harry Potter ajándéktipp gyerekeknek - A bagolyépítő készlet nagyszerű születésnapi ajándék 8 éves kortól, akár egyedül, akár a barátaikkal játszanak vele
  • Szórakoztató építés - Az intuitív LEGO® Builder alkalmazással irányíthatod a gyerekeket a következő építési kalandjukon. Lehetővé teszi számukra az építkezések mentését, a haladás nyomon követését, valamint a modellek 3D-s zoomolását és forgatását munka közben.
  • Varázsvilág témájú építőszett - Ez a szett az első a moduláris építőszettek (külön megvásárolható) sorában, amelyekkel a LEGO® téglákból valaha készült legnagyobb Roxfort kastélyt hozhatod létre.
  • Építs, játssz és állíts ki - A készlet 364 LEGO® darabból áll, és a Roxfort Bagolyház modellje több mint 36 cm magas, 12 cm széles és 10 cm mély.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: