NINJAGO LEGO® Kai nindzsa robotruhája (71812)

Nincs értékelés
Márka: Lego
23 200 Ft
Raktáron - 2-4 napon belül postázzuk (6 db)

NINJAGO LEGO® Kai's Ninja Robot Suit (71812 ) 9 éves kortól a Lego-tól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Kai nindzsa robotruhával (71812) a 9 éves és annál idősebb gyerekek felidézhetik a NINJAGO® Sárkányfelkelés című TV-sorozat 2. évadában az Árnyak erdejében zajló csatákat. A készlet tartalmaz egy látványos Kai piros nindzsa ruhát, amely 2 kampót tartalmaz a hátán, amelyekkel gyerekjáték a mászás (és kampóként is használhatóak a modell kiállításához, ha a gyerekek befejezték a játékot), mozgatható karokat, lábakat, törzset, fejet és lábakat, 2 nagy katanát és egy pilótafülkét a minifigura számára.

A Ninja játék 4 NINJAGO minifigurát tartalmaz: Kai mászó és Jay mászó katanákkal, Wyldfyre 2 tüzes ököllel, és a gonosz Jordana siklóval.

A LEGO® NINJAGO termékcsalád egyéb építhető Ninja-témájú játékai között sárkányok, járművek és templomok is szerepelnek, és a gyerekek órákon át élvezhetik a játékot kedvenc hőseikkel (a készletek külön megvásárolhatók). A LEGO Builder alkalmazás egyszerű és intuitív módon mutatja be neked és gyermekednek a modellépítő kalandot. Nagyítsd és forgasd a modelleket 3D-ben, mentsd el a készleteket, és kövesd nyomon a fejlődésedet.

  • Robotruha kalandkészlet - A 9 éves és idősebb gyerekek Kai nindzsa robotruhájával felidézik a NINJAGO® TV-sorozat Sárkányfelkelés 2. évadának csatáit.
  • Mozgatható robotfigura - A modell mozgatható karokkal, lábakkal, törzzsel, fejjel és lábakkal rendelkezik, továbbá 2 nagy katanát és egy kinyitható pilótafülkét tartalmaz, amelyben egy minifigura is elfér.
  • 2 kampó a játékhoz és a bemutatáshoz - A figura hátulján 2 nagy nindzsa kampó található, amelyekkel a gyerekek izgalmas történeteket mesélhetnek a mászásról, és amelyek a játék után kampóként is használhatók a felakasztáshoz
  • 4 NINJAGO® minifigura - Ebben a nindzsa témájú készletben Kai a mászó és Jay a mászó katanákkal, Wyldfyre 2 tüzes ököllel és Jordana egy siklóval szerepelnek
  • Nindzsa-témájú ajándék - Ez a LEGO® építőszett szórakoztató építési és játékélményt nyújt, és nagyszerű születésnapi ajándék a nindzsa-akciót kedvelő 9 éves és idősebb gyerekeknek.
  • Praktikus segítő - Fedezd fel az intuitív utasításokat a LEGO® Builder alkalmazásban, ahol a lelkes építők zoomolhatják és forgathatják 3D modelljeiket, nyomon követhetik a haladást és elmenthetik az építéseket. Ez segít nekik új készségek fejlesztésében
  • Még több kaland a nindzsákkal - Nézz meg még több NINJAGO® akciófigurát (külön megvásárolható) dojóval, templommal és járművekkel együtt
  • Méretek - Ez a LEGO® készlet 623 darabból áll, és egy több mint 23 cm magas robotruhát tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok, könyvek és egyéb
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: